Najlepši praznični festival Zimska bajka, koji se ove godine realizuje po prvi put u Savskom parku Beograda na vodi, dobio i svoju poštansku marku u saradnji sa Poštom Srbije. Poštanske marke „Božić – Zimska bajka“ možete pronaći u poštama širom Srbije!

Kada ste poslednji put nekome poslali pismo?

To polako postaje zaboravljena, ali neprevaziđena umetnost, u kojoj svaki element nosi novu priliku da svojim voljenima pošaljete ljubav. Od izbora papira koji će upiti sve vaše najlepše želje i reči, preko izbora koverte koja će ih čuvati i preneti, do poštanske marke koja će sve to obeležiti i obojiti.

Povezana vest:  Startap susreti u Beču – ViennaUP‘20

Bilo da li ćete ga nasloviti na člana porodice, prijatelje ili Deda Mraza – magiju pisanja pisma ne možemo zameniti digitalnim porukama. Zbog toga smo ove godine, u saradnji sa Poštom Srbije, odlučili da vas podstaknemo da Zimsku bajku podelite i sa onima koji nisu blizu. Pronađite poštanske marke Božić – Zimska bajka u poštama širom Srbije i podsetite se kako je to bilo nekada, kada smo ljubav slali ručno, jer – Magija je tu… da se deli i razmenjuje!

Povezana vest:  BEER FEST U VRNJAČKOJ BANJI

Umetnička realizacija izdanja: Stars and more