basketball clipartPoznati igraju košarku za Tijanu

Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović kojoj je hitno potrebna transplantacija srca. Za operaciju, koju je zbog delikatnosti moguće uraditi jedino u Hjustonu (SAD), novac su, kao pomoć dale mnogobrojne ličnosti iz sveta sporta, muzike i umetnosti. Pomoć je i dalje neophodna. Akcija se nastavlja!
U akciju za pomoć maloj Tijani uključio se i KK Cerak koji će u nedelju 14.04.2013. u 11h u Osnovnoj školi „Ujedinjene nacije “ organizovati humanitarnu utakmicu izmedju trenera KK Cerak i ljudi iz javnog života. Do sada su se ovoj akciji odazvali : Mateja Kežman, Gru, Bane MVP, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Vlada Vuksanović, Marko Bulat, Bogdan Obradović, Luka Tešanović, Marko Đurovski, Dario Ćirić, Bane Sunshine, Marko Luis MaraQYa, Goran Grbović i drugi.
U pauzama publiku ce zabavljati čirlidersice iz OŠ „Ivo Andrić“ , škole koja Tijana pohadja.
Voditelji programa su Miljan Milićević TV Prva i Dejan Kontić Radio S.
Za utakmicu neće biti moguće kupiti ulaznice, već će se na samoj utakmici nalaziti kutija za dobrovoljne priloge . Pozivamo i vlasnike firmi da uzmu učešće i dobrovoljni prilog uplate na dinarski račun 205-9011004816395-73 ili doniraju na samoj utakmici.

Povezana vest:  Održana “Jeansomania” u klubu Tube