Opsesija je, po žanru, krimi ili takozvana – Who done it? serija.

Novi popularni žanr – audio serija, predstavlja specifičan način prenošenja atmosfere i dočaravanja radnje koju će slušaoci pratiti kroz glavnu junakinju Lunu dok istražuje okolnosti Anine smrti. Uplovite u svet zvukova koji će vas voditi kroz  misterije zločina, uzbuđenja i neizvesnosti, usput uranjajući u svet zabave, droge i noćnih klubova.

Povezana vest:  Dodik i Kusturica postavili kamen temeljac za Andrićgrad

Ovu kriminalističku audio seriju potpisuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti, predvođeni producentom projekta Mihailom Ilićem. Autorka teksta je Milica Radojčić. Autorsku muziku potpisuje Luka Trutin a snimatelji i dizajneri zuvka su: Bojana Ruvidić, Nikola Mihailović, Ljubica Petković, Ana Matavulj, Lazar Ciganović dok glumačku podelu čine: Teodora Miklušev, Anja Ćurčić, Nađa Dulić, Mihajlo Đorović, Aleksa Arsenović i Arsenije Berić.

Povezana vest:  „Sjaj u Lavi“ po drugi put i u slavu proleća 9. i 10. aprila

Premijera prve srpske audio serije održaće se 22.02. u 20h na splavu Weekend, a od 23. februara serija će biće dostupna na svim vodećim striming platformama – YouTube, Spotify, Apple Podcast, Google Podcast I Deezer.

Ne propustite novu kriminalističku audio seriju koja intigira, podiže svest o problemima mladih i pokreće pitanja za koja se društvo bori da dobije odgovore.

Povezana vest:  EXIT i Joko Ono objavili Prvi svetski mir, a Petrovaradinsku proglasili "Tvrđavom mira"

Radnja se dešava u jednoj od Beogradskih gimnazija o kojoj kolaju priče da je upisuju samo deca imućnih roditelja. Glavna junakinja je Luna, devojka koja je na brutalan način suočena sa posledicama mizoginije u srednjoj školi. Ona se samopouzdano bori sa ismevanjem i predrasudama, iako joj je to iznutra ipak ostavilo traumu.