Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne neguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili nedavno na prvom regionalnom NIVEA događaju koji se održao u Zagrebu, na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji.

Na zanimljivoj i dinamičnoj panel-diskusiji otkrili smo koliko je briga spolja jednako važna kao i briga iznutra da bismo postigli lep i zdrav izgled naše kože. Moderatorka Aleks Milinković je  zajedno sa svojim sagovornicama, magistarkom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko-dijagnostičkog centra Nutrilife, Ivanom Barišić,  kao i dermatologom Ružicom Jurakić Tončić objasnila šta sve utiče na izgled i zdravlje naše kože, da problematična koža i akne nisu samo problemi s kojima borbu vode mladi tokom puberteta i da nečista koža može da se pojavi u bilo kom životnom dobu, u različitim pojavnim oblicima i jednako pogađa žene kao i muškarce.

Bjuti novinarka i influenserka Korana Marović, bjuti urednica „Kosmopolitena“ Slovenija Nataša Mernik i influenserka Mihaela Lakičević iz Srbije prisutnima su otkrile svoje najgore greške, kada je u pitanju nega lica, na koji način rešavaju te probleme i kako im je nova DERMA Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da krenu da sarađuju sa svojom kožom i poboljšaju ten.

Povezana vest:  Sajam starih zanata 2011 na salašu Stremen

Često nam je teško da iskombinujemo proizvode koji nam u potpunosti odgovaraju. Međutim, NIVEA DERMA Skin Clear proizvodi znaju da problematična koža zahteva i više od same nege, pa su zato razvijeni kako bi pazili prvenstveno na potrebe potrošača i prilagodili se njihovim individualnim potrebama. Zahvaljujući vrlo efikasnim sastojcima i posebno blagim formulama nova NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten za samo sedam dana!

Tokom dana na koži se sakuplja višak sebuma koji zatvara pore i podstiče razvoj nečistoća. Počni svoju rutinu s nežnim, ali delotvornim DERMA Skin Clear gelom za umivanje koji dubinski čisti kožu i pročišćava pore, ali i efikasno smanjuje i sprečava da se ponovo jave nepravilnosti.

  • Dubinski čisti kožu sklonu nepravilnostima
  • Pročišćava pore i uklanja višak sebuma
  • Formula sa salicilnom kiselinom i niacinamidom
  • Veganska formula

Postignite ponovo balans kože i nadogradite svoju rutinu uz NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice koji čisti i koži daje dodatnu hidrataciju, bez zapušavanja pora.

  • Ujednačava kožu sklonu nepravilnostima
  • Hidrira kožu i pomaže u kontroli sebuma
  • Formula sa salicilnom kiselinom i niacinamidom
  • Veganska formula, bez etil-alkohola
Povezana vest:  Razveo se Morgan Friman

Vrati kontrolu nad svojom kožom uz pomoć zvezde NIVEA DERMA Skin Clear linije noćnog eksfoliatora koji zahvaljujući svojoj visokokoncentrisanoj formuli s 8 % salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji s niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje fleke i sprečava njihov ponovni nastanak, za vidljive rezultate za samo 7 dana!

  • Vidljivo smanjuje nepravilnosti i sprečava njihov ponovni nastanak
  • Visokokoncentrisana formula s 8 % AHA/BHA (glikolna i salicilna kiselina) i niacinamida
  • Podržava prirodan proces obnove kože uz antibakterijski efekat
  • Veganska formula

Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu, tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i bubuljice, zaglađuje teksturu kože i čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

  • Otčepljuje pore i zaglađuje teksturu kože
  • Smanjuje mitesere i bubuljice
  • Bez isušivanja kože
  • Formula sa salicilnom kiselinom i niacinamidom
  • Namenjen je za korišćenje 2-3 puta nedeljno

Nove DERMA Skin Clear formule su dermatološki i klinički ispitane kako bi efikasno smanjile i sprečile pojavu nepravilnosti  –  za čistiji, vidljivo poboljšan ten!

  1. Kao prvi korak jutarnje i večernje rutine uvek koristi gel za umivanje: nežno umasiraj na mokro lice i isperi. Zatim nežno utapkaj toner na oprano lice rukama ili vatom i nemoj ispirati. S oba proizvoda izbegavaj područje oko očiju.
  2. Uveče, na kraju tvoje rutine, nanesi noćni eksfoliator na dobro očišćeno lice.
Povezana vest:  Jedan umni trik koji vam je potreban da smršate

Upotrebi DERMA Skin piling kao alternativu noćnom eksfoliatoru. Koristi ga povremeno (preporučuje se 2-3 puta nedeljno), nežno umasiraj na mokro lice nakon čišćenja lica gelom za umivanje. Isperi pre nanošenja tonera i izbegavaj područje oko očiju.

NIVEA DERMA Skin Clear brine i o okolini

Ambalaža novih NIVEA Derma Skin Clear proizvoda sastoji se 98 % od rPET -a (sve osim nalepnice, kapice i pumpice za doziranje), a složena kutija ambalaže pilinga se sastoji od odgovorno nabavljenog materijala koji nosi oznaku „FSC“ (Forest Rewardship Council®).

Dostupno od novembra 2022.

NIVEA DERMA Skin Clear gel za umivanje 150 ml –  preporučena mpc 718,74 RSD

NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice 200 ml preporučena mpc 718,74 RSD

NIVEA DERMA Skin Clear noćni eksfoliator 40 ml  – preporučena mpc 790,61 RSD

NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća 150ml preporučena mpc 718,74 RSD

Za više informacija o novom proizvodu posetite: https://www.nivea.rs/novo-od-brenda-nivea/dermaskinclear