Prva asocijacija na španski brend Camper je nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora, ispoljena kroz smele i nove stilove obuće. Stoga, ne čudi što je od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend.

Autentična obuća ima za cilj da skrene pažnju na lepotu običnog i izvanrednog fokusirajući se na estetiku i siluete.

Povezana vest:  Deset gradova Srbije dobilo kišne bašte u okviru projekta „Niklo kao ja“

Svaki komad kolekcije pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući urbanom, kosmičkom dizajnu, sandale predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom. Izrađene od gume, ovi modeli predstavljaju pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

Ženske patike  Ženske cipele  Ženske sandale  Roze ženske sandale  Žute ženske sandale

Povezana vest:  Online Festival nauke posetilo oko 20.000 ljudi

Kao što je obično slučaj sa modom za toplije vreme, uz nepredvidivost ovog godišnjeg doba, bitno je sa raspoloženjem uskladiti i vaše želje i stil. Bilo da krećete u neki dugo očekivani poslovni poduhvat ili vam samo treba malo „modnog vetra“ u leđa, i muška kolekcija obuće Camper je spremna da ispuni sve vaše zahteve.

Povezana vest:  Dragan Vurdelja, naš ugledni profesionalni šminker kreirao trendove za reviju čuvenog Tom Forda u Londonu

Muške papuče  Muške patike  Muške sandale  Muške cipele  Bele muške patike

Vaše Camper favorite potražite u Camper radnji u Galeriji, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, fashionandfriends online šopu, i na istoimenoj šoping aplikaciji.