cockta_kasting_1

Cocktini mobilni timovi regrutuju kandidate za casting za Nevergreen  regionalnu kampanju

cockta_kastingCocktini mobilni timovi počeli su,  u sklopu velike Nevergreen regionalne kampanje, potragu za ljubiteljima vampira po ulicama najvećih gradova u regiji. Tokom prošle nedelje Cocktini party vampiri zaposeli su prvo Ljubljanu  i neke gradove u Hrvatskoj, a od pre neki dan „harali« su ulicama Novog  Sada, u blizini fakulteta, popularnih kafića i trgova, tražeći kandidate za uloge u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen koji će se snimati krajem marta.

Povezana vest:  LJUBAV U KLUBU BRANKOW

Zabavni Cockta tim traži posebne mlade ljude koji će u reklami oživeti šest Cocktinih vampira iz zamišljenog grada Nevergreena – Alice, Alonza, Gringa, Kafku, Merlinku i Royal. Svaki od tih likova je originalan i po nečemu karakterističan,  a svi zainteresovani za uloge moraju da odaberu konkretan lik za koji se prijavljuju.

Osim direktno kod mobilnih timova, svi ljubitelji vampira mogu direktno da pošalju svoje video snimke putem web stranice www.cockta.eu ili Cocktine facebook stranice, i prijave se za kasting koji će se održati 5. marta i Beogradu, u Beograskom dramskom pozorištu. Tu ce moći da izvedu svoju vampirsku ulogu pred Cocktinim žirijem koji čine Sergej Trifunović, Aleksandar Radivojević i Ella Dvornik.

Povezana vest:  Prva beba u 2013. muško!

Cocktini timovi biće u Nišu 24. i 25. februara , a  kroz Beograd prolaze 3.  i  4.marta.