Restoran i lounge bar St. Pietro na bajkovitom ostrvu Supetru, između Dubrovnika i Cavtata, otvorio je sezonu spektakularnim događajem na kojem je nastupila kraljica house muzike, Barbara Tucker. Svetska muzička legenda publici je priredila nezaboravan provod i oduševila ih poznatim melodijama i energičnim nastupom.

Proslava otvaranja ovog popularnog mediteranskog raja privukla je brojne posetioce koji su uživali u dobroj muzici, finoj hrani, pomno biranim pićima i predivnom zalasku. Među okupljenima su bili Dora Predojević, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Ljubomir Dorontić, Svetlana Bjelan i mnogi drugi.

Povezana vest:  Majska Moda za poneti 24, 25. i 26. maja u Kc Grad

Omiljena letnja destinacija

Leto je radost života, a posetioci St. Pietra će celo leto moći da uživaju u ovoj nezaobilaznoj destinaciji za sve koji se nađu u hrvatskom jugu. Omiljeno odredište za celodnevno uživanje i odmaranje u udobnim cabanama, upijanje sunca, uživanje u jako dobroj hrani i signature koktelima, idealno je mesto na kom možete da provedete ceo dan, uz potpuni reset uma i tela.

Sva jela u St. Pietru napravljena su od lokalnih svežih namirnica visokog kvaliteta, prvoklasne ribe, svežeg ulova lokalnih ribara. Svojom ponudom autentične domaće kuhinje, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom muzikom i neverovatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St. Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Povezana vest:  Velika uskršnja radionica u Delta Cityju

Mediteransko rajsko ostrvo

 Ovog leta svi mogu da uživaju u udobnim cabanama, mediteranskoj hrani, čarobnim zalascima sunca i atmosferi svetskih klubova u ritmu dobre muzike. Posetioci ostva koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organizovanog prevoza brodovima u oba smera, a uz brz i siguran transfer gosti mogu da uživaju u još bezbrižnijem i opuštenijem provodu.

Hladovina cabane pruža pogled na otvoreno more, predivni Dubrovnik ili pitomi zaliv, pa uz svoje najdraže ljude možete potpuno uživati u udobnom privatnom kutku mediteranskog raja, rashladiti se od letnjih vrućina i ispratiti sunce u najlepšim zalascima uz predivne arome Casdagli Cigare, premium porodični brend sa jedinstvenim i kvalitetnim cigarama koje pružaju osećaj luksuza, elegancije i tradicije. Savršen dan za sve zaljubljenike u slobodu.

Povezana vest:  Samsung pomaže područjima pogođenim poplavama

Svoje mesto možete da rezervišete na +385 98 136 4293 ili [email protected], a više informacija pronađite na služebnom instagram profilu.