Olimpijski centar Jahorina ponosno objavljuje da je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega. Ova nagrada, koju dodeljuje međunarodna organizacija World Snow Day, ističe izvanredan doprinos Jahorine u promociji zimskih aktivnosti i očuvanju snežnih sportova. Priznanje na svetskom nivou je dodatni podsticaj za sve zaposlene u Olimpijskom centru da svojim delovanjem pariraju najmodernijim svetskim skijalištima.

Povezana vest:  Sajam igračaka u Delta Cityju

Nagrada je u ruke Olimpijskog centra otišla zbog sada već tradicionalnih akcija 1000. skija i 1000. kaciga za našu decu. Cilj ovih akcija je da skijanje učine dostupnim za svu decu bez obzira na ekonomski status porodice, kao i promocija prirode i pravih vrednosti.

Veliki broj mališana dobio je svoju prvu  skijašku  opremu na dodeli organizovanoj povodom Svetskog dana snijega. Dodela je organizovana u saradnji s TechnoAlpinom. Organizatori World Day, prepoznali su ovaj događaj kao najkreativniji i pored izuzetno jake konkurencije ovo laskavo priznanje pripalo je upravo Olimpijskom centru.

Povezana vest:  Tačno 100 godina od potonuća Titanika

Svestski dan snega obeležava se svake godine 19.januara, a OC Jahorina je već šest godina neizostavni učesnik.

Olimpijski centar Jahorina ostaje predan svom cilju promocije zimskih aktivnosti i omogućavanju jedinstvenog iskustva za sve posetioce. Svojim bogatim ski stazama, vrhunskom infrastrukturom i raznolikim zabavnim sadržajima, Jahorina je spremna primiti ljubitelje zimskih sportova svih uzrasta i nivoa iskustva.

Povezana vest:  Razigrana MAC Toledo kolekcija stiže uskoro i u Beogradu