Fotografije i video zapisi su postali neizostavni deo naše svakodnevnice. Gotovo da nijedan važan trenutak ne može da prođe nezabeleženo. U želji da ovekovečimo trenutak kroz fotografiju, važno je imati adekvatnog saputnika – telefon čija će kamera verodostojno prikazati čak i najsitnije detalje. Novi TECNO Spark 10 pametni telefon, koji je od nedavno dostupan u Srbiji, poseduje kameru od 50 megapiksela, spremnu da odgovori i na najzahtevnije zadatke!

Ultra precizna kamera

Kreiranje fotografija profesionalnog kvaliteta nekada je bilo omogućeno samo najveštijima. Međutim, napretkom tehnologije „džepna fotografija“ visokog kvaliteta je danas dostupna svima. Kamera na TECNO Spark 10 telefonu sadrži AI, 4 u 1 tehnologiju, Pro režim fotografisanja i druge funkcije, koje omogućavaju stvaranje sjajnih fotografija u različitim scenarijima i uslovima osvetljenja.

Povezana vest:  NOVE NEVEROVATNE PONUDE ZA TELENOROVE PRIPEJD KORISNIKE NA SERVISU „MOJ MENI“

Tehnologija 4 u 1

Unapređena tehnologija spaja male piksele od 0,7 um, u velike piksele od 1,4 um. Time se značajno povećava svetlost na fotografiji nastaloj pri slabom osvetljenju i ističu detalji karakteristični za fotografije visoke rezolucije.

Pro režim

Korišćenje Profesionalnog režima na Spark 10 je ono što ljubiteljima mobilne fotografije omogućava da personalizuju svoj rad. Ovaj režim omogućava prilagođavanje ekspozicije, optičku stabilizaciju slike (ISO), brzinu slikanja, svetlost, fokus, režim merenja i brojne druge funkcije.

Povezana vest:  LG V10 smart telefon za prave kreativce

Podešavanja se mogu sačuvati, čime je korisnicima olakšano svako naredno fotografisanje u Pro režimu.

Super portret

Algoritam podržan veštačkom inteligencijom izdvaja subjekat od pozadine, čime se postiže zamućena pozadina i dubina na fotografiji. Takođe, na izdvojen subjekat lakše se primenjuju filteri za ulepšavanje, personalni asistent za lepotu i druge funkcije koje omogućavaju stvaranje jedinstvenih portetnih fotografija.

Kreiranje video sadržaja

Pravljenje video snimaka je, uz fotografiju, jedan od neizostavnih načina za pravljenje nezaboravnih uspomena. Glavna kamera od 50 megapiksela na TECNO Spark 10 telefonu omogućava rezoluciju video formata do 1080p. Korisnicima je omogućeno da zabeleže i najsitnije detalje, koriste Slow motion režim za kreiranje usporenih snimaka i brojne druge funkcije za stvaranje video snimaka profesionalnog kvaliteta.

Povezana vest:  Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Cena i raspoloživost

TECNO Spark 10 dostupan je u Gigatron i Tehnomedia prodajnim objektima, po preporučenoj ceni od 18,999 dinara. Ovaj model može se pronaći u tri boje: META Black, META Blue i META White.