Već znamo da je teško zamisliti idealan prolećni dan bez šoljice omiljenog espresa, a sve je lakše kada vašu čašu možete da ponesete svuda gde poželite! Ako organizujete piknik za najdražu ekipu u nekom od omiljenih parkova ili šetate kejom pored Save ili Dunava, uvek je pravi momenat da uživate u savršenoj espreso kafi. A da li ste znali da za to možete da budete i nagrađeni? Zahvaljujući konkursu Barcaffe espresso on the go „Uhvati trenutak“ koji traje od 9. juna do 6. jula 2023. godine, imate priliku da oslobodite vašu kreativnost i osvojite vredne nagrade.

Povezana vest:  Always pomaže ženske tinejdž sportske timove u Srbiji

Sve što treba da uradite je da se fotografišete sa Barcaffe espresso on the go časom i zabeležite vaš omiljeni trenutak uz kafu na inspirativan način. Nakon toga, postavite fotografiju na vebsajt https://www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji i držite fige da baš vi budete dobitnik neke od nagrada. Svake nedelje možete osvojiti Instax štampač, peškire za plažu da budete spremni za letnje dane, rančeve Eastpak za buduće avanture, kao i poklon-setove neodoljivih šoljica iz kolekcije Barcaffe Artist Edition. Po završetku konkursa, svi nedeljni pobednici učestvuju u izboru za glavnu nagradu – mobilni telefon GALAXY Z FLIP4 5 G. Pravila učestvovanja, imena dobitnika, kao i spisak objekata gde se može kupiti Barcaffe on the go kafa dostupni su na https://www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji.

Povezana vest:  "Masterworks: Unpacking Fashion"-Remek dela odpakivanje mode

Barcaffè je brend sa tradicijom dugom preko 50 godina, koji neguje i prenosi ljubav prema kafi, i posvećen je odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espreso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

Povezana vest:  Prajd bez incidenata s pozivom na solidarnost s izbeglicama