Letnja sezona je izazovna za našu kožu. U ovo doba godine, čak i kratak boravak na suncu bez adekvatne zaštite može vas koštati bolnih i potencijalno opasnih opekotina, kao i drugih negativnih posledica UV zračenja. Zbog visokih temeperatura, takođe, koža dodatno gubi vlagu i postaje dehidrirana.

Da biste to sprečili, već sada, na početku leta, u vašu dnevnu rutinu uvedite navike i preparate koji će vašoj koži pomoći da ostane zdrava i lepa.

  • Koristite sredstvo za čišćenje kože koje hidrira

Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarna voda temeljno čisti sve nečistoće i šminku, a zahvaljujući kombinaciji izrazito blagih kompleksa za čišćenje sa hijaluronskom kiselinom, pomaže koži da održi svoj prirodni balans hidriranosti.

  • Pre dnevne kreme nanesite serum da biste svojoj koži obezbedili dodatnu hidrataciju
Povezana vest:  Počinje humanitarna akcija "Svi smo mi Deda Mraz"

Zbog osobine da vezuje veliku količinu vode, hijaluronska kiselina ima velike hidrirajuće i antiage potencijale, a moćno dejstvo Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Boostera počiva upravo na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina. Izuzetno lagan i osvežavajuć, ovaj serum se brzo upija i zato je idealan kao podloga za šminku. Pogodan je čak i za osetljivu kožu.

  • Redovno koristite preparate za zaštitu od sunca koji efikasno štite, a istovremeno hidriraju kožu

Novi preparat iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ odgovara svim tipovima kože, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Pored toga:

  • Povećava hidrataciju kože do 25%
  • Obezbeđuje zaštitu DNK ćelija kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem
  • Pruža visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)
Povezana vest:  Otvorena prva ekspozitura „AXAOsiguranja“ u Srbiji, a od ponedeljka 18. jula sedmodnevni AXA fest na Adi Ciganliji

Zahvaljujući Eucerin®Hydro Protect Ultralaganom fluidu za zaštitu od sunca SPF50+ vaša koža će biti meka, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata, a vi ćete uživati u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem!

INFO PLUS: Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za redovnu negu i zaštitu od sunca.

  • Prilikom kupovine preparata iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca ostvarujete popust od 30%
  • Ukoliko posetite promocije u Eucerin® partner apotekama, kupovinom Eucerin® preparata za negu i čišćenje kože u vrednosti iznad 1.500 dinara na poklon ćete dobiti Eucerin® komplementarni preparat. Ova ponuda se ne odnosi na specijalna pakovanja i artikle čija je cena već snižena ili su deo druge specijalne ponude.
Povezana vest:  Nightride 2016: Beč slavi noćni metro