Sezona letnjih putovanja uveliko traje; neki su već uživali u svom odmoru, dok drugi željno iščekuju zasluženi predah od posla i svakodnevnih obaveza. Osim istraživanja željene destinacije, lokalnih znamenitosti i gastronomske ponude, sastavni deo celokupne pripreme za put predstavlja i pakovanje.

Neki su praktični i ekonomični, pa njihov prtljag sadrži samo ono najneophodnije za odabrano putovanje, dok drugi „za svaki slučaj“ žele da ponesu razne sitnice koje mogu da zakomplikuju pakovanje. Nekoliko pari sandala možda neće uspeti da stane u kofer, baš kao ni tašnice koje biste kombinovati u zavisnosti od raspoloženja; ponekad i željene knjige mogu biti preglomazne.  Srećom, postoje različiti „tips&trick“ koje će ostaviti mesta u vašem koferu, ali i mala praktična pakovanja vaših omiljenih proizvoda zahvaljujući kojima se ne morate odricati svoje dnevne rutine ni na putovanju.

Povezana vest:  175 godina švajcarskog sata Patek Filip

Ako se odlučite za male bočice kozmetičkih proizvoda, vaša beauty rutina biće sačuvana i na odmoru! A ako na vrh torbe ili kofera spakujete kesice vaše omiljene Grand Black’n’Easy kafe, uživanje u pravoj turskoj biće moguće na bilo kojoj destinaciji. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, jednostavnoj i brzoj pripremi, Black’n’Easy će biti vaš saputnik na svakom putovanju!

Povezana vest:  Božićne humanitarne aktivnosti Princeze Katarine

Bez obzira na destinaciju koju ste odabrali; bilo da ste u hotelu, apartmanu, bungalovu ili ste se odlučili za kampovanje – nema razloga da se odreknete svoje omiljene kafe. Grand Black’n’Easy – prava turska koja daje energiju i neophodnu inspiraciju za savršeno proveden dan, i ovog leta – spremna je da putuje! Dovoljno je samo da kesice spakujete u svoj prtljag i gde god da ste – držite se svoje rutine, uz laku i jednostavnu pripremu: sadržaj kesice prelijete vrelom vodom, promešate i vaša kafa je spremna. Zato Grand Black’n’Easy može da putuje sa vama uvek i svuda.

Povezana vest:  Theo James deo porodice poznatih BOSS Parfums ambasadora