Čuveni italijanski denim brend Replay, poznat po saradnji sa brend ambasadorima kao što su Neymar Jr, Marco Verratti i Alessandra Ambrosio, predstavio je svoje novo zaštitno lice – harizmatičnog srpskog glumca Milana Marića, koji je osvojio publiku širom regiona maestralnim ulogama koje je odigrao.

Sloboda izražavanja i individualnost čine osnovu Replay filozofije, stoga je i izbor poznatog srpskog glumca za zaštitno lice sasvim logičan – on predstavlja oličenje duha ovog italijanskog brenda.

Povezana vest:  Vrste, struktura i preporučeni dnevni unos rafinisanog šećera

Pored izuzetne sposobnosti transformacije i prilagođavanja različitim ulogama, Milan Marić skreće pažnju javnosti i svojim stilskim transformacijama – od elegantnog izgleda na Berlinskom filmskom festivalu pa sve do neformalnih kombinacija za svakodnevne prilike.

A kako izgleda stil popularnog srpskog glumca van kamera?

Ležeran i udoban, zasnovan na komadima koji su podjednako vanvremenski, jednostavni i upečatljivi.

Povezana vest:  OMV Srbija i Caritas Srbije spremaju tinejdžere za budućnost

U novoj Replay digitalnoj kampanji, u fokusu su upravo modeli čistih krojeva i urbanog dizajna koji su nosivi u raznim varijantama i prilikama.

Okosnicu svake Replay kolekcije predstavlja jeans tretiran na različite načine kako bi se postigao “nošen” izgled.

Poznati glumac savršeno je izneo double denim kombinaciju, sa košuljom indigo plave nijanse i slim fit farmericama od rastegljivog teksasa.

Povezana vest:  Raspisan konkurs za nagradu "Desimir Tošić"