Kompanije Orbico i Lilly Drogerie pripremile su sjajno izenađenje za sve ljubitelje kvalitetne šminke – od sada je brend MILANI dostupan ekskluzivno u odabranim Lilly drogerijama. Na događaju povodom predstavljanja i promocije ovog brenda svi prisutni imali su priliku da se upoznaju sa sjajnim MILANI make-up proizvodima, te da se uvere u njihov kvalitet i postojanost.

Događaju su prisustvovale brojne influenserke i beauty savetnice, koje su beležili svaki korak stvaranja neodoljivog make-up-a od strane popularne make-up artistkinja Beata Kovačević koja je svojim besprekornim potezima istakla prirodnu lepotu poznate pevačice Angelline. Talentovana pevačica je sa prisutnima podelila svoje omiljene proizvode iz MILANI palete proizvoda, kao i savete koji su njoj pomogli da izabere proizvode po svojoj meri.

Povezana vest:  Prvi Međunarodni dan joge proslaviće se 21. juna na više od 50 lokacija u Srbiji

MILANI je američki brand skromnih korena, nastao prvenstveno kako bi povezao različite ljude iz kvarta. Brend je okrenut generaciji Z, i konstantno osluškuje potrebe svojih potrošača sa željom da ponudu što raznovrsniju paletu proizvoda, a ono što brend ističe od konkurencije jeste što svoje proizvode prilagođava širokom broju kupaca, uz strastveno verovanje da svako treba da ima priliku da poseduje i uživa u luksuznoj lepoti. MILANI u proizvodnji koristi iste sastojke i laboratorijske formulacije kao luksuzni brendovi, a njihovi proizvodi cenovno su pristupačniji čime podržavaju misiju brenda. Uz to, svi proizvodi MILANI su 100% cruelty-free jer su sertifikovani od strane organizacije PETA i programa Leaping-Bunny što znači da proizvodi i sastojci nisu testirani na životinjama.

Povezana vest:  VINTAGE BY MIRJANA VUJČIĆ

Zasijajte uz omiljene MILANI make-up proizvode koje možete pronaći u odabranim Lilly drogerijama!