Ovog decembra nam stiže sjajna ponuda Avon noviteta i proizvoda koji su dostupni od 01. decembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 😊

Predstavljamo vam limitiranu Dream to shine kolekciju koja se sastoji od niza prizvoda koji su tu da zasijaš punim sjajem za praznike koji su pred nama:

  • Paleta svetlucavih senki, miks iz snova 12 mat i svetlucavih senki
  • Nove nijanse Delightful False Lash maskare
  • Glimmerstick, u novim mat i svetlucavim nijansama
  • Hajlajter u specijalnim svetlucavim nijansama
  • Shimmer ruž za svetlucave usne sa vitaminom E, susamovim uljem i uljem avokada
  • Ultranove nijanse laka za nokte sa 3D efektom
Povezana vest:  Poznate ličnosti ponovo pokazale humanost u klubu Mr. Stefan Braun

U susret najlepšim praznicima koji stižu, Avon je pripremio raznovrsne setove po različitim cenama, savršene kao poklon za NJU i NJEGA. Tu je set parfema Far Away Beyond the Moon sa kremom za ruke, u dizajniranoj poklon kutiji po ceni od 2399 dinara, kao i set koji sadrži parfem LovU sa losionom za telo upakovan u ukrasnu kutiju po ceni 2890 dinara.

Povezana vest:  MIKSER FESTIVAL I BELGRADE FASHION WEEK NA EXITU! (FOTO)

Savršen poklon za nju – set loison za telo i kupka sa mirisom božanstvene vanile ili bobičastog voća u čokoladi, po ceni od 819 dinara, a ako je vama draga osoba kojoj birate poklon ljubitelj medenjaka i njihovog opojnog mirisa koji nepogrešivo ascocira na zimske praznike, kreirajte svoj poklon set od proizvoda sa njihovim mirisom. Set može sadržati kombinaciju sledećih proizvoda: losion za telo, balzam za usne, višenamensku kremu, kupku. Cene ovih proizvoda se kreću već od 269 dinara.

Povezana vest:  Četiri vrste kafe u McDonald’s restoranima ponedeljkom po specijalnoj ceni

Lep prazični poklon za njega može biti Attraction set koji se sastoji od toaletne vode, šampona i kupke po ceni od 2990 dinara ili set Wild country: toaletna voda, šampon i kupka i dezodorans po ceni od 2199 dinara.