adidas_danijela_dimitrovska

Danijela Dimitrovska zaštitno lice “adidas by Stella McCartney”

adidas_danijela_dimitrovska_1Čuvena britanska kreatorka Stela Makartni angažovala je našu poznatu manekenku Danijelu Dimitrovsku za snimanje njene najnovije adidas kolekcije za proleće/leto 2011.

Weekender, nova outdoor modna linija u okviru “Stella McCartney for adidas” , predstavlja istinski spoj performansi i stila, kombinujući najsavremeniju adidas tehnologiju sa jedinstvenim  “Stella stilom”.  Kolekciju odlikuju čiste moderne linije kombinovane sa visokokvalitetnim vodootpornim materijalima, koji pružaju jedinstven spoj udobnosti i stila, postavljajući nove standarde u sportskom odevanju.

Povezana vest:  NOVO RUHO KOŠARKAŠKOG TERENA U RUMI

Stela je, za novu kolekciju, inspiraciju pronašla u letnjim sportskim aktivnostima, šetnjama u prirodi i ljudima koji, tražeći beg od urbanog gradskog života, postaju jedno sa prirodom. Kolekcija je kao stvorena za one koji uživaju u životu i koji uzimaju od života najviše.

Weekender se sastoji od odeće, obuće i sportske opreme u kategorijama: Weekender, biciklizam, trčanje, teretana (Joga i Studio) kao i plivanje, tenis, golf i inovativna linija donjeg veša.

Povezana vest:  DONCAFÉ KAMPANJA „DOBRO JUTRO, DŽEZVERI" DOBITNIK GRAND PRIX-a UDRUŽENJA ZA TRŽIŠNE KOMUNIKACIJE SRBIJE

Pored inovacija u materijalima i linijama, kolekciju karakterišu nove boje i printovi, kao što su magično plava i  koralno crvena, uz neizostavni leopard print koji su idealni za kombinovanje sa drugim adidas kolekcijama.

Weekender kolekcijom Stela Makartni i adidas donose ljubiteljima ovog čuvenog brenda proleće i leto u znaku sportske udobnosti sa stilom, nudeći nove izazove u sportskoj modi.

Povezana vest:  Mars pokreće kampanju #HereToBeHeard u borbi za rodnu ravnopravnost

Ova kolekcija je dostupna svim ljubiteljima dizajna Stele Mekartni u adidas monobrand radnjama u Ušću i Delta City-ju.

{vsig}ADIDAS_DANIJELA{/vsig}