audicija_u_Beogradskom_dramskom

Vampiri sa svih strana stižu 5. marta u Beogradsko dramsko pozorište, Cockta bira svoje besmrtne junake za regionalnu kampanju Nevergreen

Prva audicija Cocktine regionalne kampanje za glavne uloge u vampirskom veb serijalu Nevergreen održaće se 5. marta u 18.00 sati u Beogradskom dramskom pozorištu.

Na audiciju mogu da se prijave svi ljubitelji vampira preko sajta www.cockta.eu, a na konkursu za ulogu učestvuju i svi oni koji su poslali svoje snimke preko sajta i Cocktine fejsbuk stranice  i koji su se prijavili  Cocktinim mobilnim timovima, koji su prethodnih dana “harali” ulicama Novog  Sada, Niša, a 3. i 4. marta prolaze kroz Beograd.

Povezana vest:  Razveo se Morgan Friman

Od 12 finalista koji budu izabrani na beogradskoj audiciji, zajedno sa 12 finalista koji se biraju 11.marta na audiciji u Zagrebu  i  12 finalista koji su zahvaljujući glasovima publike ušli u uži krug, biraće se glumci za šest glavnih uloga besmrtnih likova u veb serijalu Nevergreen i u Cocktinoj TV reklami.

Žiri koji čine poznati glumac  Sergej Trifunović, reditelji i scenarista  Aleksandar Radivojević i hrvatska mlada zvezda Ella Dvornik ima težak zadatak da šest kandidata za uloge  šest Cocktinih vampira iz zamišljenog grada Nevergreena – Alice, Alonza, Gringa, Kafku, Merlinku i Royal učine besmrtnim!

Povezana vest:  Ball korporacija objavljuje odobravanje naučno zasnovanih ciljeva za smanjivanje emisije gasova koji imaju efekat staklene bašte