KFC_Opening_NS

Nagrada za milionitog potrošača: Omiljena KFC piletina tri meseca besplatno

Najpoznatiji lanac pilećih specijaliteta, KFC, odlučio je da nagradi svog milionitog potrošača veoma privlačnom nagradom. Druge nedelje marta, po sadašnjoj dinamici prodaje, u jednom od četiri KFC restorana očekuje se milioniti potrošač. Srećni ljubitelj KFC piletine  će imati priliku da besplatno uživa u KFC piletini svake nedelje u naredna tri meseca, sa još jednom osobom.

Povezana vest:  New Moment se vratio kući

Ovom akcijom KFC samo nastavlja da prijatno iznenađuje domaće ljubitelje najukusnije i najpoznatije piletine na svetu. Ako se po jutru dan poznaje, ova godina koja je donela dva nova KFC restorana u Beorgadu i Novom Sadu, razne akcije za potrošače, a sada i poklon za milionitog potrošača, obećava da od ovog lanca ukusne piletine možemo da očekujemo još lepih vesti.

Povezana vest:  Banca Intesa omogućila Apple Pay korisnicima svojih Mastercard® kartica

Svetski poznati po visokom kvalitetu svojih proizvoda, restorani KFC koriste samo pažljivo odabrane namirnice, te će stoga i ljubitelji Kentaki piletine u Beogradu i Novom Sadu, uvek biti posluženi komadima najboljeg pilećeg mesa, odgajanog u Srbiji.

Sveža piletina priprema se u restoranu neposredno pre služenja po receptu starom 70 godina, koji je osmislio osnivač i glavni kuvar KFC-a Pukovnik Harland Sanders. Mešavina 11 vrsta bilja i začina u kojoj se svaki komad piletine marinira, garantuje neponovljiv i jedinstven ukus, zahvaljujući čemu su proizvodi KFC omiljeni širom sveta. Osim piletine punog ukusa koji ispunjava sva očekivanja, KFC nudi bogatu ponudu poslastica i salata, koje će zadvoljiti svačiji ukus.

Povezana vest:  Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra poziva studente iz Srbije da hitno podnesu prijave za dodelu besplatnih stipendija za grčke univerzitete