Bojan_Marovic_deli_Pampers_porodiljama

Pampers donacija uručena porodilištu Kliničkog centra Srbije u Beogradu

Druga Pampers donacija, u okviru kampanje „1 pakovanje = 1 vakcina“, uručena je porodilištu Kliničkog centra Srbije u Višegradskoj ulici, 1. marta 2011. godine. Glasovima majki iz cele Srbije na Facebook stranici „Mamin svet”, odlučeno je da je Beograd drugi grad u Srbiji koji je dobio Pampers® donaciju. Zahvaljujući roditeljskoj podršci kampanji “1 pakovanje = 1 vakcina”, porodilištu u Kliničkom centru Srbije biće donirano 15 neonatalnih krevetića, 7 stolica za dojenje i 7 stolova za povijanje. Donaciju je uručio Bojan Marović, prijatelj kampanje Pampers za UNICEF „1 pakovanje = 1 vakcina“.

Povezana vest:  "Кreativno pero“ na međunarodnoj olimpijadi u robotci „FIRST Global Challenge 2021 – Discover and Recover“

Bojan_Marovic_i_prof.dr_Ljubic_2Roditelji u Srbiji su glasanjem na Facebook stranici „Mamin svet”, izabrali četiri grada koja će dobiti Pampers® donaciju. Prva Pampers donacija, u okviru kampanje „1 pakovanje = 1 vakcina“, uručena je porodilištu u Senti početkom februara. Porodilište je obogaćeno za 15 neonatalnih krevetića, 8 stolica za dojenje i 8 stolova za povijanje.

Pampers® donacijom novorođene bebe dobijaju bolju i kvalitetniju negu od prvog trenutka njihovog života.

Povezana vest:  Delta City slavi 8. rođendan

Kampanjom „1 pakovanje = 1 vakcina“ Pampers® je u saradnji sa UNICEF-om odlučio da pomogne u iskorenjivanju zarazne bolesti tetanus, kojom su zaražene majke i novorođene bebe širom sveta. Za svako pakovanje pelena ili vlažnih maramica, obeleženo logom kampanje, Pampers® će donirati UNICEF-u novac u vrednosti jedne vakcine protiv tetanusa kako bi omogućio zaštitu porodilja zemalja u razvoju. Kao i prethodnih godina, roditelji iz Srbije, takođe, mogu pomoći i dati šansu za život majkama i bebama zaraženim tetanusom širom sveta.

Povezana vest:  MENTORSKOM ŠETNJOM OD TERAZIJA DO KALEMEGDANA OTPOČEO PROJEKAT „PODELI SVOJE ZNANJE – POSTANI MENTORKA“

Zahvaljujući roditeljima u Srbiji, koji su bili izuzetno aktivni, Pampers® je do sada UNICEF-u donirao sredstva za nabavku preko 622.000 vakcina protiv tetanusa.

Pampers® i UNICEF žele da se zahvale roditeljima za nesebičnu podršku kampanji “1 pakovanje = 1 vakcina” i da ih još jednom pozovu da pomognu onima koijma je pomoć još uvek neophodna.