Svi ljubitelji kafenih napitaka koji stalno tragaju za novim ukusima, sada imaju priliku da prirede pravi mali praznik za svoja istančana čula. Barcaffè predstavlja novu, limitiranu ediciju kafe – Barcaffè  Barrel Aged espresso, koja donosi spoj vrhunskog espresa i najboljeg džina!

Barcaffè Barrel Aged espresso nastao je pažljivim biranjem zrna sirove kafe, uzgajanih u idealnim uslovima – pod suncem Brazila i Etiopije, Kolumbije i Indije. Kako bi napitak dobio autentičan ukus, zrna se ubacuju u burad u kojima se prethodno nalazio Old Pilot’s džin – premijum alkoholno piće sa paletom aroma nastalih od autohtonih mediteranskih biljaka.

Povezana vest:  Apatinska pivara u potrazi za najveselijom ekipom na Beer Festu!

Odležavanjem, kafa upija ove raznovrsne ukuse i mirise iz hrastovih buradi, i zato intenzivnu aromu Barcaffe espressa prožimaju nežne, voćne nijanse borovnice i pomorandži. Jedinstven ukus kafenom napitku daju listovi masline sa korenom anđelike i svežom žalfijom koji se takođe koriste ta pripremu džina. Na ovaj način, Barcaffè Barrel Aged espresso povezuje snagu sunčanih plantaža Južne Amerike i Afrike sa zavodljivim i blagim Mediteranom, za šoljicu prepunu raznovrsnih, zavodljivih aroma i ukusa. Novi ukus u bogatoj Barcaffe paleti, predstavlja i svojevrsan korak napred kada se radi o espresso blendovima u Srbiji i regionu, dok za sve hedoniste donosi harmoniju luksuza i prefinjenosti.

Povezana vest:  Održana 15. Puzijada

Zato se odvažite i budite među prvima koji će imati priliku da probaju novi ukus koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! U novom blendu moći ćete da uživate u posebno odabranim lokalima u Srbiji, a sve detaljnije informacije u vezi tačnih lokacija i vremena trajanja promocija biće objavljene na Instagram profilu Barcaffe Espressa.

Barcaffè je brend koji se preko 50 godina trudi da kafeni ukus njegovih proizvoda bude besprekoran i zadrži prepoznatljivi kvalitet. Ljubav prema kafi ogleda se u posvećenosti i odabiru samo najkvalitetnijih zrna, kako bi krajnji potrošači dobili šoljicu savršenog espresa. Neprekidno prateći trendove tržišta i osluškujući nove zahteve svojih partnera i korisnika, Barcaffè stalno razvija i unapređuje proizvodnju i proizvode, primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

Povezana vest:  Najslađi događaj u gradu BEOGRADSKI SALON SLATKIŠA počinje u petak