Dan zaljubljenih je simbol nežnosti, ljubavi i pažnje koju treba deliti sa drugima, ali ne zaboravite i na sebe. Međutim, dešava se da u moru izazova nismo isplanirali ovaj dan. Evo nekoliko ideja kako da osmislite iznenađenje za praznik ljubavi, ali i kako da vaši pokloni budu poručeni odmah i stignu za pola sata.

Građani Srbije prošle godine svoju ljubav su iskazali kupovinom čak 3.500 komada ruža za svoje voljene, pokazali su podaci kojima raspolaže Wolt. Osim toga, čokolade su činile čak pet odsto prometa tog dana na Wolt Marketu. Prema globalnim podacima, prošlogodišnji rekord na ovoj aplikaciji zabeležio je više od 25.000 porudžbina cveća na Dan zaljubljenih, koji je doneo više od milion evra za lokalne cvećare u 23 zemlje.

Povezana vest:  USKRŠNJI PRIJEMI ZA DECU U BELOM DVORU

Međutim, pored cveća, vina i čokolade, putem ove platforme vrlo lako možete poručiti večeru i u svom domu atmosferu dodatno učiniti romantičnom. Tu je u svakom trenutku na Wolt Marketu i savetnik za vina – @dnevnadozavina koji preporučuje boce vina za svačiji džep. Spisak mogućih poklona koje imate na raspolaganju je veliki, pa lako možete odabrati originalan. To mogu biti poklon setovi, knjige, vaučeri, elektronski uređaji, pa čak i predmeti iz sexy shop-a.

Povezana vest:  Indeksovo radio pozorište u novogodišnjem programu TV Foks

Ukoliko nemate vremena ili ste sprečeni da napustite dom da biste tražili adekvatan poklon, ova digitalna platforma vam olakšava pretragu i omogućava da naručite poklone na zahtev ili uz unapred zakazanu dostavu. Takođe, ako ste slučajno zaboravili na poklon, možete da ga naručite istog trenutka, a da sve na pravu adresu bude dostavljeno u roku od 30 minuta. Pritom, nova usluga Wolt+ pomaže u uštedi novca, budući da košta samo 399 dinara mesečno, a omogućava neograničenu besplatnu dostavu.

Povezana vest:  Decenija Nestlé ulaganja u zdravije generacije u regionu

Wolt Market će korisnicima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, koji ostvare porudžbinu od 10.000 dinara, dati priliku da osvoje večeru u svom omiljenom restoranu. Vrednost vaučera za dve osobe je 5.000 dinara.