Deveto izdanje Fashionmag42 Beauty & Fashion Foruma održaće se 27. februara u hotelu Zepter na Terazijama. Posetioci foruma imaće priliku da upoznaju KIKO Milano makeup proizvode iz najnovije Stellar Love kolekcije kroz makeup prezentaciju  koji će održati celebrity makeup artist Svetlana Sremčević.

Svetlana će kreirati poseban make – up look sa akcentom na novu KIKO Milano Stellar Love kolekciju i otkriti nam beauty trikove kako da sa lakoćom koristimo proizvode ovog italijanskog brenda.

Fashion Forum predstavlja modne prezentacije brendova: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon.

Povezana vest:  Lidl i Essity za lepši život svakog deteta

Danijela Božić, dizajnerka iz Srbije koja je tokom dve decenije uspešne karijere svojim kreacijama ostavila veliki pečat na mnogim modnim događajima širom sveta i za svoj rad dobila brojne nagrade.

MSaturday je brend dizajnerske odeće, koji je osnovan u februaru 2020. godine u Beogradu. Brend je dobio ime po prvom slovu imena sestara Milice i Maje, a drugi deo imena po njihovom prezimenu Subotić.

Povezana vest:  Samo uživaj uz uzbudljiv TikTok challenge

Na vrhu uspeha YKLLA je strast i neumorna posvećenost kreativnosti i personalizovanom stilu. U svetu u kome je moda izraz individualnosti, YKLLA je uspela da postane sinonim za eleganciju i inovaciju.

Kolekcija „Heartbeat“ i uopšteno brend Marija Aidooklin Atelier je za otmenu i ženstvenu ženu sigurnu u sebe i svoj istančan ukus. Jedan deo inspiracije za kolekciju leži u glamuru, eleganciji i romantici negovanih lepotica pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka.

U okviru Fashionmag42 Beauty & Fashion foruma make up artist Aleksandra Denić kreirala je poseban make up look sa proizvodima kozmetičke kuće Avon.

Povezana vest:  Zimska služba Bečkih linija sve ređe u akciji

Aksesoari: Zepter Hyperlight eyewear naočare, Eisladen Zurich x REVERSAYA bag by Sisters Code Atelier, projekat koji podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa “Migracije u funkciji održivog razvoja”.

Partneri foruma su: Beautydesk i magazin NedeljnikZepterCardURL i Baberya.media.

Moderatori: Vladana Veljković i Dragana Ferlinc

Prijave za  Beauty  & Fashion Forum slati na: IG @fashionmag42serbia