U susret proleću i Međunarodnom danu žena, na prvom spratu Galerije će tokom ova tri dana od 10 do 22 časa biti izloženi razni osmomartovski aranžmani, bagdadske ruže, aloje i druge vrste cveća

Omiljeno godišnje doba ovog marta najpre stiže u Galeriju! U susret proleću i Međunarodnom danu žena, u najvećem šoping centru u Srbiji i regionu od 7. do 9. marta biće održan prvi i jedinstveni Festival cveća.

Povezana vest:  KAMPANJA “INSPIRING GIRLS” (INSPIRACIJA ZA DEVOJČICE) USKORO U SRBIJI

Interesantni osmomartovski aranžmani, baštice sa sukulentima (koji prekrivaju trećinu krova Galerije), kaktusi, krasule (drvo novca), bagdadske ruže, aloje, lukovice najrazličitijih vrsta, rezano cveće i dekupaž ukrasne kutije predstavljaju samo deo bogatog, šarenog asortimana koji će krasiti prostrani trg na prvom spratu Galerije.

Bilo da ste zaljubljenici u hortikulturu ili tragate za idealnim poklonom za voljenu žensku osobu za 8. mart, Festival cveća, unikatni praznik ljubavi prema buđenju prirode i nežnijem polu, manifestacija je koju ne smete propustiti.

Povezana vest:  Karavan „Digitalna ekspedicija“ pristigao u Novi Pazar

Posetiocima je na raspolaganju parking u podzemnoj garaži, kao i u poluotvorenoj, spoljnoj garaži ka mostu Gazela, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.

Foto: Stella Production