Posetioci foruma u hotelu Zepter, na Terazijama imali su priliku da se upoznaju sa KIKO Milano makeup proizvodima iz najnovije kolekcije “Stellar Love” kroz Masterclass koji je održala celebrity makeup artist Svetlana Sremčević.

Svetlana ističe da je KIKO MILANO Stellar Love luksuzna kolekcija koja ima izvanrednu teksturu i intenzivno oslobadja boje sa hidratantnom i dugotrajnom formulom.Mešavina toplih i hladnih nijansi sa barunaštim ili svetlucavim tonovima će učiniti da ovu liniju koritite za dnevni ili večernji make up i zablistate u svakoj prilici.

Povezana vest:  Neophodna veća podrška za mame da bi dojile u javnosti

„KIKO MILANO “Stellar Love” kolekcija dostupna je u svim KIKO Milano prodavnicima u Beogradu i Novom Sadu, kao i online na Fashion&Friends onlajn šopu.

Model za Masterclass: Anja Durutović
Na linku pogledajte atmosferu sa Beauty i Fashion foruma.
U okviru Beauty foruma održan je i Fashion Forum koji je predstavio modne brendove: Danijela Božić, MSaturday, Yklla i Marija Aidooklin Atelier, powered by Avon.
Modna publika je uživala u čarobnim kreacijama, a dizajneri su nam otkrili kakva se priča krije iza njih.

Snimljen je Beauty + Fashion editorial uz kretivnu direkciju Baberya.media, dok je make up artist Aleksandra Denić kreirala poseban make up look sa proizvodima kozmetičke kuće Avon.

Povezana vest:  NAOMI CAMPBELL QUEEN OF GOLD – novi miris od Naomi

Modeli: Anja Durutović, Jana Stanojević i Irina Akhmetova

Make up: Aleksandra Denić

Aksesoari: Zepter Hyperlight eyewear naočare, MyIon,Eisladen Zurich x REVERSAYA bag by Sisters Code Atelier, projekat koji podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa „Migracije u funkciji održivog razvoja“.

Moderatori foruma: Vladana Veljković i Dragana Ferlinc

Povezana vest:  ONI RUŠE GRANICE: Deca iz celog regiona zajedno u novom projektu

Partneri foruma su: Beautydeskmagazin NedeljnikCardURL, JourneyOne Zurich, Zepter i Baberya.media.

Na forumu smo sreli glumice: Moniku Romić, Jovanu Stević, Tamaru Petrović,TV lice Marinu Kotevski, urednicu Beauty deska Jasminu Ubiparip koje su se oduševile proizvodima KIKO MILANO.

Ph: Baberya.media

Na linku pogledajte kako je izgledalo snimanje Beauty + Fashion editoriala.