Nj.K.V. Princeza Katarina ponovo je danas iznenadila dame u Domu za stare „Bežanijska kosa“ i uručila im cveće. Nastavljajući tradiciju koju je započela godinama unazad, Princeza je i ovom prilikom podelila cveće koje je dobila na Međunarodni dan žena od gošći na Damskom ručku, sa željom da podeli radost i donese sreću starim damama.

Ručak povodom Osmog marta je tradicionalna manifestacija koju Princeza organizuje kako bi okupila visoke državne zvaničnice, supruge visokih srpskih zvaničnika, ambasadorke, supruge ambasadora, predstavnice međunarodnih organizacija u Srbiji i druge ugledne dame, posvećen obeležavanju doprinosa žena društvu i stvaranju čvrstih veza i prijateljstava između istaknutih dama u Srbiji

Povezana vest:  Omiljena turistička odredišta u 2010.

„Od osnivanja moje Fondacije, pobrinuli smo se da stariji znaju da nisu zaboravljeni, i posvetili smo deo naših aktivnosti pružanju podrške njima. Doprinos starijih našem svetu, njihova mudrost i životno iskustvo treba da budu smernice za mlade ljude. Takođe čvrsto verujem da nije važna samo podrška domovima za stare isporukama opreme, već i iskazivanjem ljubavi i naklonosti prema starijima. Tople reče i osmeh mnogo znače ovim divnim damama u čijem sam društvu danas veoma uživala.

Povezana vest:  Počinje prodaja karata za 7. Festival nauke

Bila sam tako srećna što sam dobila prelepo cveće od dragih gošći na ručku povodom Međunarodnog dana žena, i želela sam da podelim tu sreću sa damama iz doma. Uvek ćemo se truditi da pomognemo i starijima učinimo život lepšim i radosnijim. Želim vam da budete još dugo srećni, da uživate u ljubavi svoje dece i unuka“, izjavila je ovom prilikom Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  ‘’30’’ – revija najprestižnijih srpskih modnih dizajnera u Belexpocentru u sredu, 26. oktobar

Gospođa Marija Gavrilović, upravnica Doma za stare Bežanijska kosa, poželela je dobrodošlicu Njenom Kraljevskom Visočanstvu i zahvalila joj na kontinuiranoj podršci ovom domu.