8_mart_usce

Obradujte omiljenu žensku osobu ličnom porukom na radiju baš na Dan žena

Povodom Dana žena, koji ove godine proslavlja svoju stogodišnjicu, UŠĆE Shopping Centar i radio Naxi pripremili su jedinstveno iznenađenje za sve svoje posetioce.

Unapređenjem koncepta internog UŠĆE Shopping radija realizovanog u saradnji sa radio stanicom Naxi, svi posetioci UŠĆA biće u prilici da obraduju svoje najmilije ličnom radijskom porukom, a ovoga puta, svoju omiljenu žensku osobu, i to za 8. mart.

Povezana vest:  Elegantna Parižanka zauvek mit

U periodu od 05. do 07. marta, na osmomartovskom pultu u prizemlju UŠĆA, svi posetioci moći će da ostave radijsku poruku za svoju jedinstvenu žensku osobu: suprugu, sestru, majku, drugaricu ili devojku, i na taj način prirede joj specijalno iznenađenje. Šest najorginalnijih poruka biće emitovano na UŠĆE Shopping radiju powered by Naxi, a autori tih poruka imaće priliku da 8. marta uživo u programu Naxi radija kažu svojoj omiljenoj ženskoj osobi zašto je baš ona posebna.

Povezana vest:  U Beogradu se otvara novi prostor Gradstor - design hub

UŠĆE Shopping Centar će za 8. mart dame obradovati malim poklonima, a šest pobedničkih parova, zahvaljujući UŠĆU i Naxiju, čekaće specijalno iznenađenje zbog koga će dugo pamtiti ovaj 8. mart: osmomartovska večera u UŠĆU za dvoje kao i  paket poklona za dame. Pored ovog, povodom 8. marta sve posetioce u UŠĆE Shopping Centra očekuju i posebne ponude zakupaca.

Povezana vest:  Edukacija o bezbednoj vožnji u naselju Belville

Dođite, zabavite se i uživajte u novom centru grada na Dan žena!