Brend Schauma kompanije Henkel je u saradnji sa UK Parabrod realizovao drugi deo projekta „Vreme je za porodicu“, koji je i ovog puta dobio značajnu pažnju publike. U okviru ove trodnevne manifestacije održane su dve interaktivne predstave, kao i interaktivna tribina, sa ciljem osnaživanja komunikacije članova porodice i njihovih međusobnih veza. O značaju porodice i porodičnih odnosa za građane svedoči velika posećenost ovih događaja, za koje je ulaz bio potpuno slobodan.

Povezana vest:  Veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda "Asovi za decu"

Interaktivne predstave „Da li (se) prepoznajete?“ autorke Minje Filipović i „Ispovesti“ autorke Snežane Nenadović podsetile su odrasle da deci budu dobar primer, i ukazale na vrednosne standarde adolescenata koji su najosetljiviji i najranjiviji deo svakog društva.

Tribina na temu „Kako reagujete kada ne sretnete svoje standarde u relaciji sa decom?“ ukazala je na novu perspektivu sagledavanja i prepoznavanja lične projekcije. Sigurnost zone komfora i onoga što je nama  poznato i prihvatljivo, može uticati na to da nesvesno zračimo zameranjem, koje projektujemo na svet i ljude oko sebe koji su drugačiji.

Povezana vest:  37. BLACK N EASY FASHION WEEK, Sjajna zabava na Esprit&Sportina - Fashion&Fun događaju

Prvi deo projekta „Vreme je za porodicu“ održan je u februaru mesecu, i pokazao je da publika ima izuzetno interesovanje za ovu temu, ali i da je interaktivnost pravi način bavljenja njome. Nastavak projekta u istom smeru, sa novim aspektima ove teme, naišao je na prihvatanje publike, koja je bila puna raznolikih emocija. Kao brend koji već više od 80 godina brine o svakom članu porodice i inspiriše ih da uživaju u zajedničkim trenucima i stvaraju najlepše uspomene, Schauma nastoji da ovim projektom osnaži porodice i učini veze unutar njih kvalitetnijim i dubljim.

Povezana vest:  Pokemoni, Olimpijada među najtraženijim na Guglu 2016.