Jasmin parfimerije, sinonim za kvalitet i tradiciju već 68 godina, proslavljaju svoj rođendanski mesec uzbudljivim nagradnim konkursom koji traje do 29. aprila.

Slavljenička atmosfera se oseća u vazduhu, a Jasmin parfimerije su spremne da je podele sa vama na najlepši mogući način. Proslavite Jasmin rođendanski mesec u punom sjaju, uz uzbudljiv nagradni konkurs koji su pripremili. Svakog ponedeljka do kraja aprila imate priliku da osvojite izuzetan poklon – u pitanju je beauty box, koji čeka najkreativnije učesnike.

Povezana vest:  Formiranje psihološkog kutka pri kancelarijama za mlade Bečej, Varvarin i Raška

Jasmin rođendanski mesec donosi vredne poklone najkreativnijima

Da biste učestvovali potrebno je da:

  • Napravite fotografiju ispred Jasmin radnje na adresi Knez Mihailova 10.
  • Objavite tu fotografiju na svom Instagram story-u, sa otključanim profilom.
  • Tagujte @jasmin.parfimerije u objavi.

Izvlačenja su jednom nedeljno, svakog ponedeljka u aprilu. Pobednici će biti proglašeni na Instagram stranici @jasmin.parfimerije u okviru storija.

Nagrađivanje je u punom jeku, a veliki broj poznatih influensera i renomiranih šminkera podelio je informacije o ovoj lepoj akciji sa svojim pratiocima. Već dva srećna dobitnika su odabrana, a još uvek imate priliku da budete kreativni,učestvujete i osvojite vredne nagrade!

Povezana vest:  Još dve nedelje do kraja velikog VODAVODA likovnog konkursa: Deco, uzmite četkice u ruke, zagledajte se u prirodu i osvojite vredne nagrade

Jasmin parfimerije – simbol vrhunskog kvaliteta i usluge

Tradicija Jasmin parfimerija duga preko šest decenija nije samo priča o poslovanju, već priča o poverenju, kvalitetu i posvećenosti. Izbor brendova i proizvoda koji se mogu pronaći u Jasmin parfimerijama postao je sinonim za eleganciju, kvalitet i tradiciju.

Bez obzira na generaciju, ljubitelji šminke, parfema i kozmetike iznova se vraćaju u Jasmin parfimerije, privučeni bogatstvom asortimana koji obuhvata kako klasike, tako i interesantne inovacije. Lojalnost kupaca, izgrađena tokom godina, svedoči o poverenju koje uživaju.

Povezana vest:  Osam razloga zašto niste fit

Za sve detalje o nagradnom konkursu i pravilima učešća, posetite Instagram profil Jasmin parfimerija. Pridružite se ovom mesecu slavlja i uživajte u sjajnim ponudama koje su pripremile za vas!