NBO-83834-300ml-MASTER-Flagship-rgbNeodoljivo glatka i hidrirana koža tokom celog dana uz NIVEA Smooth Sensation Soufflé za telo

Svi imamo male specijalne jutarnje rituale koji nas čine svežijim i pripremaju za dan koji je pred nama. Neko uživa u laganom doručku, dok neko radije odmah kreće sa vežbama. Jedni meditiraju, drugi slušaju muziku. Ali ono što je zajedničko većini žena je: savršeno jutro počinje tuširanjem, divnim osećajem slapova vode koji se spuštaju niz ramena i celo telo, praćeni kratkom masažom tokom nanošenja mleka za telo na kožu. Jutro je ono dragoceno vreme kada se i naša koža budi, spremna da upije vlažnost koja joj je potrebna u toku dana. Negujući body souffle omogućava vašoj koži da u trenutku postane meka poput bebine.Nemasna formulacija sadrži kombinaciju dragocenog Ši Putera i Hydra IQ čime obezbeđuje vašoj koži dugotrajnu hidrataciju.Hydra IQ podstiče stvaranje novih Aquaporina-hidratacionih kanalića koji su odgovorni za transport molekula vode između ćelija kože.

Povezana vest:  Vitni Tompson Adel ponudila milion funti za saradnju

NIVEA Smooth Sensation Soufflé za telo
Nova nemasna formulacija sa dragocenim ši puterom, Hydra IQ i hranljivim lipidima koji lagano prodiru u kožu i učvršćuju je.
Redovnim korišćenjem čak i suva koža izgleda i postaje glatka.
300 ml, 499,00 dinara