Ovog maja Beograd dobija jedinstveno mesto koje spaja italijanski način života i vibrirajući puls našeg glavnog grada – nesvakidašnji koncept Amalfi Terrazza otvara svoja vrata za posetioce u petak 17. maja, na adresi Kosančićev venac 27. Inspirisana lepotom Amalfi obale, njenim kaskadama i veselim bojama, Amalfi Terrazza donosi duh Italije i “La dolce vita” stil života u prestonicu, najavljujući sjajnu zabavu za sve koji vole da uživaju u trenutku.

Za poseban umetnički doživljaj Amalfi obale, u vidu impozantnih kolonada i ostrva za sedenje, zaslužan je redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić sa svojim timom. Premijerno vam otkrivamo deo postavke koja će za svega nekoliko dana zasijati u punom sjaju na Kosančićevom vencu.

Povezana vest:  Obeležavanje Svetskog dana dijabetesa u Delta Cityju

Smeštena u srcu grada, nadomak Save, u okviru manifestacije „Beogradski dani porodice“, Amalfi Terrazza nudi besplatan i posebno osmišljen program svakog petka, subote i nedelje, od 17. maja pa sve do 9. juna, u periodu od 18 do 23 časa.

Svaki petak biće rezervisan za DJ nastupe poznatih ličnosti koje su muzičku inspiraciju za set pronašle u spoju Italije i Srbije. Subotom posetioce očekuju matinee zabave, dok će nedeljom Amalfi Terrazza postati bioskop na otvorenom, sa projekcijama kultnih italijanskih filmova. Osim ovih tematskih večeri, u okviru Amalfi Terrazza koncepta premijerno će biti predstavljeno i novo Malfy Gin and Tonica piće koje dolazi u dva ukusa: Malfy Con Limone Gin and Tonica i Malfy Rosa Gin and Tonica.

Povezana vest:  Već 10.000 prijava za putovanje na Mars u jednom smeru

OTKRIVAMO PROGRAM ZA PRVU NEDELJU, OD 17. DO 19. MAJA

Amalfi Terrazza biće zabavno-umetnička atrakcija koja će obeležiti ovaj maj i jun u Beogradu, a organizator projekta, kompanija Pernod Ricard Srbija, uz podršku Grada Beograda, predstavlja program za prvu nedelju, od 17. do 19. maja.

U petak će se pevačica Sara Jo naći u ulozi DJ-a i i biraće svoju omiljenu muziku iz Italije, zemlje u kojoj je rođena. Subota je rezervisana za matinee zabavu sa specijalnim muzičkim repertoarom koji će povezati najbolje iz Srbije i Italije, dok će u nedelju pod beogradskim nebom posetioci uživati u kultnom italijanskom filmu “Poštar” (Il Postino).

Povezana vest:  Još malo vremena je ostalo da podelite svoje stare fotografije i doživite iskustvo od 5* u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija