Inspirisan modernom ženom koja zrači gracioznošću i samouverenošću u svakom koraku, modni brend Sassy La Femme, s radošću najavljuje svoj veliki ulazak u svet mode. Sa vizijom da osnaži žene stilom i samopouzdanjem, Sassy La Femme vam predstavlja odabranu kolekciju za proleće/ leto 2024, pod nazivom GELATO, koja bez napora spaja eleganciju sa savremenom notom. Od visoko kvalitetnih materijala, pastelnih boja i modernog dizajna svaki odevni predmet je pažljivo dizajniran kako bi istakao prirodnu lepotu i šarm nosioca.

Misija modnog brenda Sassy La Femme je duboko ukorenjena u našoj strasti prema stvaranju odevnih komada koji osnažuju žene i naši modeli ne samo da izgledaju dobro, već se žene u njima osećaju dobro.

Povezana vest:  Ministar Obradović preporučio školama da ne rade sledeće nedelje, i u Republici Srpskoj nema škole

U suštini Sassy La Femme leži posvećenost kvalitetnoj izradi , svaki šav, kroj i tkanina pažljivo su odabrani kako bi se osigurala neprevaziđena elegancija i udobnost. Sassy La Femme u svom pristupu stvaranja krojeva koristi  geometrijske oblike i minimalizam. Bez obzira da li je u pitanju poslovni sastanak, ručak sa prijateljicama ili večernji izlazak, modeli se lako prilagođavaju svakoj prilici a karakteriše ih funkcionalnost, udobnost i upečatljivost. U kolekciji se ističe udobnost jedinstvenog pojasa elegantno krojenih pantalona koji će učiniti da se osećate šik i sofisticirano, prijatno, ženstveno i lepršavo u svakom svom koraku.

Osnivač Sassy La Femme brenda je Emilija Stojaković, koja uz Vanju Bajević, diplomiranu dizajnerku tekstila, uspešno transformiše način na koji žene doživljavaju modu, inspirišući ih da se osnaže kroz svoj jedinstven izraz.

Povezana vest:  Moderni tuševi u ravni poda

Emilija Stojaković :

“Želimo da naše kreacije budu simbol luksuza i sofisticiranosti, ali i praktičnosti i prilagodljivosti svakodnevnim potrebama moderne žene. Svi modeli iz kolekcije se međusobno mogu lako kombinovati i dnevni autfit se lako pretvara u noćni odabirom željenih aksesoara.

Naša misija je da svaka žena oseti da je posebna i da ima moć da bude ono što želi. Naši komadi su dizajnirani da istaknu ženstvenost i eleganciju, pružajući udobnost i slobodu pokreta. Verujemo da kada se žena dobro oseća u svom telu, može da postigne sve što poželi.

Povezana vest:  Grazia Shopping Night – Special Edition u Ušće SC

Svaki komad koji stvaramo nosi sa sobom našu viziju da moda može biti više od samo odevnih predmeta – ona može biti izvor inspiracije, samopouzdanja i pozitivne promene. Kroz naš rad, želimo da podstaknemo žene da ostvare svoje snove i da budu ponosne na svoj jedinstveni stil, da prihvate svoju autentičnost i da se osećaju lepo iznutra i spolja. “

Sa svojom kolekcijom GELATO koja će biti lansirana 23.maja, 2024. godine Sassy La Femme poziva zaljubljenike u modu da krenu na putovanje stila i sofisticiranosti u svakom svom pokretu.