Na gala prijemu održanom u Beogradu, Ante Todorić zajedno sa partnerkom Petrom Kaćunko, predstavio je Real Estate kompaniju „Regent“, koja već godinu dana uspešno posluje u Hrvatskoj.

U prisustvo više od 200 zvanica iz sveta biznisa i javnih ličnosti, u hotelu „Square Nine“, Ante Todorić prezentovao je jedinstvenu i luksuznu ponudu i usluge agencije za nekretnine „Regent“ domaćoj javnosti i najavio ekskluzivnu saradnju sa kompanijom „Belgrade Waterfront“.

Povezana vest:  Banka hrane Beograd dobija novo vozilo

„Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je saradnja u regionu veoma važna za razvijanje svih tipova poslovanja, kao i kada je reč o Real Estate-u. Mi danas srpskoj javnosti predstavljamo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu kompanije Regent, u okviru koje se nalazi više od 1000 premium nepokretnosti u Hrvatskoj, a ujedno sa zadovoljstvom najavljujemo i saradnju sa kompanijom Belgrade Waterfront čiji ćemo zastupnik biti za teritoriju Hrvatske“, izjavio je Ante Todorić i dodao: „verujemo da se ulaganje u nepokretnosti pokazalo kao sigurna i dugoročno isplativa investicija. Kompanija Regent, koju smo osnovali pre godinu dana, zajedno sa investitorima iz Nemačke, sa premium ponudom i personalizovanom uslugom, siguran sam da će naći svoje mesto na srpskom tržištu“.

Povezana vest:  Podržimo naše heroine - Lindex i kupci već osam godina u zajedničkoj misiji

Ugovor o saradnji između kompanije „Regent“ i kompanije „Belgrade Waterfront“ potpisala je Petra Kaćunko, direktorka kompanije „Regent“ sa Eagle Hills – Belgrade Waterfront-om.

Poznata imena iz sveta biznisa, kao i javne ličnosti uveličali su druženje koje je organizovano u centru Beograda kako bi se domaćoj javnosti predstavila kompanija „Regent“.

 

 

 

 

 

Povezana vest:  Chippendales šou ponovo u Beogradu