Jasmin Levi, jedna od najvećih zvezda world music scene, vraća se u Beograd 30. oktobra kada će među prvima nastupiti na koncertu u rekonstruisanom Sava Centru! Svoje najveće hitove izvešće premijerno u pratnji Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije. Španski ritam, atmosfera flamenko i tango večeri, uz snagu velikog orkestra garantuju nezaboravno muzičko iskustvo.

Prepoznata kao glas svih kultura Mediterana, Jasmin Levi osvojila je svet pesmam na španskom i ladino jeziku, a jak autorski pečat i vokal poznate umetnice planeta je upoznala kroz pesme „Una Noche Mas“, „Alegria“, „Adio Kerida“… U svojim pesmama, glasom i stihovima, slavi život i ljubav, ali i bol i tugu, sa istaknutom osećajnošću koja nalazi put ka srcima svih prisutnih na njenim koncertima.

Povezana vest:  ZEMLJA GRUVA! preuzima MTV u petak, 1. aprila u 20:30

https://youtu.be/OFNxG0gJJaU?si=AQVJDhX2p2ofznLJ

Jasmin LevI i publika u Srbiji i regionu odlično se poznaju, o čemu svedoče rasprodati koncerti u Novom Sadu, Sarajevu, Banja Luci, Skoplju… Njen koncert na sceni naše najprestižnije muzičke manifestacije Belgrade River Fest, u junu 2023. godine, pamti se kao senzacionalni muzički događaj koji je neraskidivo povezao sa srpskom publikom.

– Dozvolite mi da vas odvedem na drugačije putovanje od vašeg svakodnevnog života… Uživaćete! – poručuje Jasmin pred svoje koncerte, koje uvek prate stajaće ovacije publike i nekoliko povrataka na bis.

Povezana vest:  Stigla je "Sloboda" - novi singl i album Marka Louisa

Ne propustite ovo jedinstveno muzičko iskustvo koje slavi život i ljubav!

Ulaznice su u prodaju na tickets.rs i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a: https://tickets.rs/event/yasmin_levy_13184

Sve zvanične objave u vezi sa koncertom pratite na profilu https://www.instagram.com/yasminlevyofficial/

Foto: Stars and More