Uz ritmove salse i brojne plesače 24. maja 2024. otvorena je letnja sezona na otvorenom – rooftop bioskopa CineStar u Beogradu (Ada Mall), sa jednim od najlepših pogleda na grad. Parovi i individualni pleasči uživali su pod zvezdama u kubanskoj muzici i koktelima iz Movies bara.

Naredni događaj je već u petak 31. maja kada će se održati prvi od tri najavljena kviza opšteg znanja: „CineQuiz“. Popularne kviz-večeri su sve traženiji vid zabave širom sveta, a učesnici mogu da se zabave sa svojim društvom organizovanim u timove, da iskažu svoje znanje i da osvoje odlične nagrade.  Kvizovi će se dešavati petkom od 20.00 u tri termina tokom leta: 31. maja, 21. juna i 12. jula. Za učešće potrebno je rezervisati mesta na broj telefona: +381 64 1260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice. Ove večeri garantuju dobru zabavu, obilje smeha i veoma uzbudljivu atmosferu.

Povezana vest:  Veliki uspeh takmičara Hemofarma na 28 SuisseGas Beogradskom maratonu

Salsa večeri biće organizovane tokom juna i jula subotom od 20.00 do ponoći u terminima: 15. jun, 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul.  Posetioci bioskopa koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan eventa i iznosi 400 dinara, u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru.

Povezana vest:  Kim Kardašijan sada i zvanično i konačno razvedena

Pored toga, posetioci mogu da iskoriste Movies & Bar događaje kada je zagarantovano uživanje u vinu na terasi sa pogledom na grad, a zatim sledi uživanje u omiljenom filmu u bioskopu. Termini za vinske večeri su: 7. jun, 14. jun, 28. jun, 5, jul, 19, jul i 26, jul.

Više detalja o LETNJI VAJB događajima u Beogradu na sajtu https://www.cinestarcinemas.rs/letnji-vajb-rooftop

Povezana vest:  Premium piva u Delta Cityju

Foto: Nikola Đuričić