Kompanija Huawei je pripremila fenomenalno iznenađenje za sve korisnike koji žele da poruče neki od flagship pametnih telefona iz Huawei Pura 70 serije. Ako do 30. maja rezervišete bilo koji uređaj iz ove serije kod operatora A1, Yettel ili MTS, u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji, Shoppsteru ili Ananasu – prijavite se nakon kupovine na sledećem linku, i očekujte poseban poklon – fantastične bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro 3.

Ultra Speed Snapshot – uhvatite svaki važan trenutak

Kako su inovacije zaštitni Huawei znak, ova kompanija se nakon velikog uspeha popularne P serije odlučila da je vreme za novo poglavlje u svetu flagship pametnih telefona. Upravo tako je nastala serija Huawei Pura 70, koju odlikuju svež pristup i sinergija vrhunske mobilne fotografije, zadivljujućeg dizajna i jedinstvenog stila. Jedna od inovacija kamere koja je već privukla najviše pažnje ljubitelja fotografije je i revolucionarni sistem za obradu slika – Ultra Speed Snapshot.

Povezana vest:  Novi LG Cinema 3D™ monitor i monitor TV dostupni i u Srbiji

Zahvaljujući Ultra Speed Snapshot funkcijama, korisnik sada može da zamrzne akciju pomoću telefoto kamere na Huawei Pura 70 Pro i Pura 70 Ultra modelima. Ova funkcija omogućava korisnicima da na potpuno nov način istraže svet brze fotografije – bilo da je reč o snimanju uzbudljivih sportskih događaja ili fotografisanju kućnih ljubimaca u pokretu, rezultati su uvek impresivni.

Huawei Pura 70 serija ističe se novom generacijom Ultra Lighting kamere, a optički sistem ide i korak dalje sa Ultra Lighting Pop-Out kamerom na Huawei Pura 70 Ultra modelu, prvom kamerom na pametnom telefonu koja se pri korišćenju automatski izvlači iz kućišta na zadnjem panelu. Sa veličinom senzora od jednog inča i otvorom blende F1.6, izuzetan hardver kamere Huawei Pura 70 Ultra vodeći je u industriji kada je reč o najvećem unosu svetlosti na kameri pametnog telefona do sada.

Povezana vest:  Koncert harfe na sajmu audio-video tehnike HI-FILES SHOW za vikend u Beogradu

Napredne karakteristike kamere – novi nivo kreiranja fotografija

Inteligentna optimizacija slike koju omogućava XD Motion Engine podržava fotografisanje u pokretu i pri velikoj brzini, zahvaljujući dvostrukoj ekspoziciji senzora u realnom vremenu – kratka ekspozicija beleži lepotu svakog trenutka u visokoj rezoluciji, a duga ekspozicija zadržava bogate detalje iz pozadine. Sa druge strane, kroz AI Motion Vector Computing, snimci kreirani dugim i kratkim ekspozicijama usklađeni su sa njihovim karakteristikama kroz Regional Motion Restore. Rezultat su oštre fotografije sa kvalitetima visoke definicije prolaznog trenutka, precizno prikazanim kroz inteligentno podudaranje, sa potpuno retuširanim detaljima.

Povezana vest:  Kazual Sunburst – karika koja je nedostajala: stručnjaci su povezali Solarwinds napad sa Kazuar bekdorom

 Preuzmite svoje omiljene aplikacije uz samo jedan klik na AppGallery

Zahvaljujući novim unapređenjima softvera, na AppGallery prodavnici aplikacija od sada je moguće direktno preuzeti sve potrebne aplikacije. AppGallery nudi brojne globalno i lokalno popularne aplikacije u najrazličitjim kategorijama, od transprota i plaćanja do zabave i fitnessa. Takođe, ponuda aplikacija se redovno ažurira, tako da ćete u svakom trenutku biti u toku sa svim novim sadržajima.

Rezervišite svoj uređaj iz Huawei Pura 70 serije do kraja maja i iskoristite priliku da dopunite njegove fantastične funkcije Huawei FreeBuds Pro 3 slušalicama.

Cene uređaja

Huawei Pura 70                      129.999,00 din.

Huawei Pura 70 Pro               149.999,00 din.

Huawei Pura 70 Ultra            184.999,00 din.

Huawei Freebuds Pro 3         27.999,00 din.