Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih…Jedan od najtraženijih stand-up komičara današnjice – Jimmy Carr najavljuje veliku turneju u našem regionu svoj novi show „Jimmy Carr: Laughs Funny“ dovodi u Beograd, Zagreb, Sarajevo, Skoplje, i Ljubljanu!

Netflixova zvezda se nakog dve godine vraća na mesto zločina, u beogradsku MTS Dvoranu u utorak 30novembragde je prošli put rasprodao ulaznice u rekordnom roku.

Povezana vest:  Pronađite idealni poklon za 8. mart

Kako je, nakon prethodnih urnebesnih i spektakularnih nastupa u Beogradu i Zagrebu zavladalo veliko interesovanje, Jimmy će ovaj put na svojoj turneji nastupiti i pred publikom u Sarajevu, Skoplju i Ljubljani!

Carr je svoju popularnost širom sveta produbio sa čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight ShowaThe Late, Late Showa i Late Night sa Conanom O’Brienom.

Povezana vest:  Završeno polufinale STYLE NEW MODEL 2010. - izabrano 10 finalstkinja po glasovima novinara, modne agencije Fabrika i Iris Minier-direktorke Studia KLRP iz Pariza

Britanski The Guardian, Carra je opisao kao „komičarskog heroja našeg vremena“, a to je prepoznala i publika te je njegovu poslednju turneju „Terribly Funny“, u sklopu koje je održao i rasprodate snastupe u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1.2 miliona ljudi u čak 45 država i time je postao komičar snajvećom internacionalnom turnejom u istoriji.

Povezana vest:  Borba protiv menstrualnog siromaštva

U Zagreb, Beograd, Skoplje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom „Laughs Funny“, sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala.

Ulaznice za show ‘Jimmy Carr: Laughs Funny’ u MTS Dvorani od danas su u prodaji i mogu se naći na blagajni MTS Dvorane i u sistemu ticket.rs.

Program je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prevoda.