Jelen_Pivo_poledjina_nove_ambalaze

Predstavljena nova flaša Jelen Piva: Apatinska pivara uložila preko 10 miliona evra u Jelen Pivo

Apatinska pivara, kao članica StarBev grupacije, danas je predstavila novu flašu Jelen Piva. U ovaj projekat uloženo je preko 10 miliona evra i to je najveće komercijalno ulaganje regionalne pivarske grupe StarBev u 2011. godini. Podsećamo da je Apatinska pivara samo u 2010. godini uložila oko 23 miliona evra u proizvodnju i inovacije.

Ilija_Setka_i_Slobodan_Sreckovic_apatinska_pivara-Ulaganjem preko 10 miliona evra u naš najvažniji proizvod, Jelen Pivo, mi nastavljamo sa investicionim ciklusom. Kvalitet Jelen Piva, potvrđen mnogobrojnim nagradama koje smo dobili tokom godina svoju potvrdu dobija i u vrhunskoj ambalaži koja potvrđuje lidersku poziciju Jelen Piva koje ide rame uz rame sa najvećim svetskim brendovima – istakao je g. Ilija Šetka, regionalni predsednik za Srbiju i Crnu Goru.

Povezana vest:  Zbog Rolerijade sutra zatvorene pojedine ulice u centru grad

-Pored savremene tehnologije i trendova koji su primenjeni, nova ambalaža Jelen Piva visoko podiže standarde dizajna i funkcionalnosti pivske flaše u Srbiji. Napravljena je u skladu sa zahtevima i željama potrošača, modernog je dizajna koji potpisuje jedna od vodećih svetskih agencija za dizajn ambalaže “Cartils” iz Holandije.- istakao je Slobodan Srećković, direktor marketinga Apatinske pivare.

Povezana vest:  Prva Rosa klupa za mame i bebe u 2021. godini

Jelen Pivo je početkom 2011. godine proglašeno za „Brend decenije“, ponosni je laureat znaka „Najbolje iz Srbije“ u 2010. godini i već dvanaestu godinu za redom, na Međunarodnoj selekciji kvaliteta MONDE SELECTION 2010, nosilac je najviših priznanja za kvalitet. Šest godina za redom, posetioci Belgrade Beer Fest-a ocenjuju Jelen Pivo kao „Najbolje pivo“, dok su ga muškarci širom Srbije prepoznali kao „Najpopularniji proizvod u 2010. godini“.

Povezana vest:  Beograd - nova destinacija u Mišlenovom vodiču

Nova flaša Jelen Piva biće dostupna potrošačima širom Srbije tokom sledeće nedelje.  Zanimljivo je da bismo napravili kolonu dugu oko 20 km  kada bismo sve nove flaše Jelen Piva spakovali u kamione koji bi u isto vreme krenuli iz Apatina.