Humanitarni Svetosavski bal

mateus119Posle ogromnog uspeha akcije na Fešn Selekšnu – 55 slavnih žena daju haljine za žene bez posla, humanitarno udruženje Diva Donation, koja okuplja slavne i uspešne žene iz svih branši organizuje novu veliku humanitarnu akciju –SVETOSAVSKI HUMANITARNI BAL koji će biti održan danas, 29. januara u Centralnom domu Vojkse Srbije.
Ovaj bal kao što smo napomenuili organizuje Diva Donation u saradnji sa Ministarstvom odbrane Republike Srbije u podršku modne agencije Select, Isidorom Bjelicom i Marijanom Mateus. Biće ovo prilika da se slavni i uspešni iz svih branši okupe i da uz prisustvo najpoznatijih operskih umetnika, i vojnog orkestra održe bal od koga će se prikupljati pomoć za decu stradalih pilota Vojske Srbije i za decu bez roditeljskog staranja.
Sam bal, rađen prvi put po uzoru na originalne svetosavske balove a po evropskim standardima podrazumevaće dress code vrhunske elegancije kao i propratni modni i izložbeni program. Nikada ni jedna humanitarna akcija nije rađena na ovom nivou i sa ovoliko poznatih ličnosti i medijskih agencija.
Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na sajtu www.e-ducan.com, ali i na prodajnim mestima e-dućana u Bul despota Stefana 11 i u pošti u Zmaj Jovinoj 17. Prikupljena sredstva namenjena su deci bez roditeljskog staranja, saopštili su organizatori na konferenciji za novinare u utorak, u Domu Vojske Srbije. 
U cenu karte uračunata je i gala večera, a osim plesa i muzike za koju će biti zadužen ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, posetioce bala očekuje i tombola sa vrednim nagradama.
Ako ne znate sve korake ne brinite – članovi Tango saveza Srbije, 15 parova iz cele Srbije, pokazaće vam kako se plešu valcer, tango i ostali zanosni plesovi.

Povezana vest:  FONDACIJA "NOVAK ĐOKOVIĆ" I OPŠTINA MEROŠINA ULOŽIĆE 2.000.000 DINARA U STVARANJE BOLJIH USLOVA ZA PREDŠKOLCE IZ OBLAČINE I OKOLNIH NASELJA