Sasa_Kovacevic_u_Idei

Završeno preuređenje najveće Idea prodavnice Idee Extra u Beogradu, na ptvarnju druženje sa Sašom Kovačevićem

Završeno je veliko preuređenje Idea Extra prodavnice u ulici Omladinskih brigada 100 u Beogradu. Idea Extra je najveća Idea prodavnica koja petu godinu za redom uspešno posluje na našem tržištu, a preuređena prodavnica je još bolja, lepša i što je za potrošače najvažnije, još jeftinija. Od otvaranja Idea Extra je bila pionir u primeni najboljih svetskih praksi savremenog  retail-a, što je oduvek predstavljalo stratešku odrednicu Ideinog poslovanja. Upravo zbog toga ovo prodajno mesto simbolizuje veliku prekretnicu u daljem delovanju.

Od subote, 26. marta Idea Extra očekuje svoje potrošače u novom, modernijem prodajnom prostoru sa još bogatijom ponudom i kvalitetnijom uslugom. U svom atraktivnom ambijentu, na preuređenim i proširenim odeljenjima prodavnica nudi bogat izbor svežeg voća i povrća u svako doba godine, dnevno svežih peciva, torti, delikatesa, kvalitetnog svežeg mesa kontrolisanog porekla, sveže ribe, raznovrsnu ponudu gotovih jela, najbolja vina. Preuređene i obogaćene su i ponude tehničke robe, kozmetike i dečijeg sveta, kao i ponuda cveća za svaku priliku. Posebno se ističe uvođenje novog odeljenja Salat bara sa sveže pripremljenom, zdravom i kvalitetnom salatom za svaki dan. Takođe tu je i novo odeljenje gastronomskog kutka i odeljenje svetskih piva.

Povezana vest:  United Grupa se pridružuje inicijativi Globalni dogovor Ujedinjenih nacija

Povodom preuređenja Idea Extra će kupcima ponuditi brojne akcijske ponude među kojima se posebno ističe sniženje od 50 odsto za 18 artikala čijom kupovinom je uz kupone iz Idea kataloga moguće ostvariti uštedu od preko 5.000 dinara. Na odeljenju tehnike posebne pogodnosti očekuju potrošače sve do nedelje, 10. aprila. Kupovinom bilo koje robe za račun veći od 5.000 dinara, svaki kupac može da ostvari popust  za kupovinu LG televizora čak i do 10.000 dinara, a za račun veći od 2.000 ušteda je do 7.000 dinara i to za kupovinu LG LCD televizora, Lenovo laptopa, mikro linije LG, LG portable DVD playera ili LG kućnog bioskopa. Sve do srede, 30. marta  u 10, 14 i 18 časova najspretniji kupci imaće priliku da uhvate poklon balon. Poklon baloni sa oznakom nagrade su brojni i to 50 vaučera za kupovinu u vrednosti od 9 999 dinara, 10 dana u Grčkoj za dve osobe, pet fotoaparata, 15 bluetooth slušalica, tri fena, tri masažera za stopala, 10 električnih ćebadi,tri  depilatora i još mnogo toga.

Povezana vest:  Pozorišna predstava „Palčica i Palčić“ u Delta City teatru

U nedelju, 27. marta kupce očekuju posebna iznenađenja na odeljenju kozmetike, a kupovinom bilo kog artikla sa ovog odeljenja kupce očekuje vaučer za besplatne konsultacije u Euromedic domu zdravlja.

Idea Extra će svakog stotog kupca do ponedeljka, 28. marta počastiti besplatnom kupovinom. Kupovinom vrednom više od 2.000 dinara potrošači imaju mogućnost da izvlače poklon kuglice i osvoje jednu od 10.000 nagrada. Specijalno iznenađenje na dan otvaranja bilo je druženje sa poznatim pevačem Sašom Kovačevićem u periodu od 12 do 13 časova.

Povezana vest:  Eucerin nagrađuje odgovorno ponašanje na suncu!

Preuređena Idea Extra može da se pohvali sa:

-7.000 kvadratnih metara

-40.000 artikala na ukupno 21 odeljenju

-170 zaposlenih

-2 ulaza i 25 kasa

-Radnim vremenom od ponedeljka do nedelje od osam do 22 sata

-Kolicima za bebe

-Kolicima za kupce sa posebnim potrebama

{vsig}SASA_KOVACEVIC_IDEA{/vsig}