NIKE_FREE_Dubai

Legende atletike Hišam El Geruž, Nevin Janit i Darija Klišina predstavili „Nike free“ tehnologiju u Dubaiju (FOTO)

Najki je na jednom mestu okupio trkačku legendu na 1500 metara Hišama El Geruža, rusku skakačicu u dalj Dariju Klišinu i aktuelnu evropsku šampionku u trčanju na 100 metara s preponama Nevin Janit, kako bi predstavili novu letnju Najki kolekciju.

Povezana vest:  Udruženim snagama za NURDOR

Prve Nike Free patike pojavile su se na tržištu 2004. nudeći sportistima prijatan osećaj “bose noge”. Pored savršenog priajanja uz stopalo i izuzetne lakoće, patike su omogućile prirodan pokret, u potpunosti ističući jednostavnost pri trčanju ili vežbanju .

Tobi Hetfild, koji je učestvovao u nastanku i istraživanju tehnologija, predstavio je istorijat i dizajn “Nike Free” kampanje. Nastala iz nasleđa inovativnog Najki dizajna, kolekcija se, prvobitno, odnosi na  trčanje, ali obuhvata i više sportova.

Povezana vest:  EDDIE IZZARD u Beogradu!

Događaj je održan na najinteresantnijim mestima u Dubaiju, podsećajući na činjenicu da Najki svojom “Free” tehnologijom donosi novine i u svet sporta. Počelo je jutarnjim trčanjem po pesku koje su vodili promoteri, posle čega su predstavili izložbu posvećenu evoluciji Nike Free tehnologije. Događaj se završio trčanjem u pustinji.

Patike iz kolekcije “Nike Free Run+2” biće dostupne u maloprodaji u aprilu.

Povezana vest:  Sandra Bulok se seli u Nju Orleans

 

{vsig}NIKE_FREE_2011{/vsig}