immoPraznična čarolija u Immo Outlet Centru
 
Praznici su već stigli u Immo Outlet Centar! Predstojećeg vikenda svi posetioci Immo Outlet Centra imaće priliku da uživaju u najboljoj novogodišnjoj zabavi i najpovoljnijem šopingu. Najlepše poklone, posetioci svih uzrasta, naći će upravo ispod IMMO jelke.
Novogodišnja zabava počinje već 28 i 29. decembra kada će mališani imati prilike da u okviru zanimljive kreativne radionice postanu pravi Deda Mrazovi pomoćnici, tako što će učestvovati u izradi novogodišnjih kapica, nakon čega će, dobiti specijalne diplome od Deda Mraza lično! Biće organizovano i fotografisanje sa Deda Mrazom i brojne druge aktivnosti. Program će trajati od 12.00 do 19.00 sati.
Obilje novogodišnjih sadržaja posetioce očekuje i tokom poslednjih dana ove godine, pa će 30. decembra program trajati od 13.00 pa sve do 20.00 sati. Novogodišnju atmosferu zagrejaće nastup dečjeg hora „Čarolija“. Najlepši dečiji glasovi stvoriće pravu čaroliju u Immo Centru, koja će se nastaviti uzbudljivom novogodišnjom predstavom „Deda Mrazu bez moći moramo pomoći“.
Svi koji se raduju poklonima imaće priliku da ih dobiju i usput se odlično zabave, uz muzičku igru pod nazivom ,,Pokloni se i počni“. Atmosferu će uveličati nasmejani klovnovi, a svi zainteresovani će moći da se ulepšaju zahvaljujući Face painting-u i naravno da se slikaju sa pravim Deda Mrazom.  Sve to pratiće sjajna šoping ponuda!
Tokom celog prazničnog meseca, posetioci će biti u prilici da obraduju mališane iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici. Pod sloganom „Pomozite nam da obojimmo svoj svet“ prikupljamo bojice, flomastere, sveske, slikovnice i sve ono što ovoj deci može pomoći u svakodnevnom radu sa edukatorima i vaspitačima.
Nova godina je tamo gde su pokloni – a Immo Outlet Centar će se pobrinuti da ona stigne do svih.
Povezana vest:  CHIPPENDALES POZIVAJU DAME NA SEKSI KONCERT