Cecin_apartman

Hotel Ramada Aqua World iz Budimpešte dao ime vip apartmanu po srpskoj zvezdi Ceci

Menadžment hotela Ramada Aqua World Resort iz Budimpešte imenovao je jedan od svojih vip apartmana po najvećoj domaćoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, a isti će joj biti na raspolaganju kada god poželi. Ceca je pre nekoliko meseci sa decom provela vikend upravo u ovom hotelu, i dok su njeni podmladci uživali na toboganima jednog od najvećih akva parkova u Evropi, folk zvezda je uživala u čarima spa centra. Krajm prošle nedelje menadžment hotela uputio je pevačici poziv sa željom da je ponovo ugoste, ali ovoga puta u njenom apartmanu, tačnije jednom od vip apartmana hotela koji će od sada nositi ime naše folk zvezde i biti joj na raspolaganju kada god bude želela.

Povezana vest:  ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede

Ovu informaciju potvrdila je i PR menadžerka hotela, Zita Ovari, koja kaže da je Ceca „na listi“ omiljenih gostiju:

-Tačno je da će gospođa Ražnatović imati svoj apartman u našem hotelu i moći će da ga koristi kada god bude želela. Pored srpske zvezde, apartmane u Ramadi imaju i Enrique Iglesias, ali i druge svetske zvezde.

Povezana vest:  Holivud u šoku posle Trampove pobede

Istim povodom kontaktirali smo i Cecu, koja nije štedela na komplimentima upućenim menadžmentu hotela:

-Jednom sam bila u ovom hotelu sa svojim tinejdžerima, i oduševili smo se! Resort je na svega par sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima – rekla je folk zvezda i dodala da joj imponuje činjenica da će jedan od apartmana nositi upravo njeno ime.

Povezana vest:  KOLEKTIVNO VENČANJE: SVADBA ZA MAŠTANJE 2011.

Ramada_2

Jedno od promotivih lica Ramada Aqua World Resorta je i Cecina najbolja prijateljica Mira Škorić koja svaki slobodan treutak koristi upravo za odmor u ovom hotelu. Pevačica je dobila angažman prošle zime, a pored nje u promotivnim aktivnostima hotela učestvovale su i mnoge druge poznate ličnosti iz regiona.