11_Neverne_bebe

Modna kuća Luna organizuje druženje sa muzičkom grupom Neverne bebe u svojim radnjama

Modna kuća Luna konstantno dokazuje kvalitet svog poslovanja. Prethodnu godinu obeležili su mnogi uspesi, od osvajanja novih tržišta kako u Evropi tako i na drugim kontinentima, do realizacije brojnih aktivnosti koji Lunu svrstvaju u vrh društveno odgovornih kompanija u Srbiji. Godina je počela uspešnom akcijom „Najbolje najboljima“, kojom su promovisane tradicionalne vrednosti, rad, znanje i talenat među srednjoškolkama u Srbiji, a najuspešnije među njima nagrađene su i vrednim poklonima.

U 2010. uz šampanjac i vatromet svečano smo otvorili još jedan u nizu originalnih i prepoznatljivih Luna butika, ovoga puta u Požarevcu. U istom stilu, u društvu naših vernih kupaca proslavili smo i otvaranje renoviranog Luna butika u Beogradu. U njima, kao i u buticima u Novom Sadu i na Zlatiboru, kupci mogu uživati u raskošnom, originalnom i udobnom, u svemu originalnom Luna ambijentu.

Povezana vest:  Nike okupio novu generaciju gradskih trkača

Jesen u bojama donela je i novu saradnju sa muzičkom grupom “Neverne bebe”, koja je počela promocijom njihovog novog spota „Uzmi boje“. Autentični modeli na Jani i Jeleni oslikavaju sofisticiranost i eleganciju Luna brenda primerenu energiji i nonšalanciji mlade generacije.

Pečat našeg poslovnog uspeha u 2010. godini jeste akcija “Knjige su u Modi!”, u okviru koje je organizovano druženje sa poznatom književnicom  Mirjanom Bobić Mojsilović u buticima modne kuće Luna u Beogradu, Novom Sadu i Požarevcu. Ovom akcijom modna kuća Luna još jednom je potvrdila da su joj kupci na prvom mestu, što je i nagrađeno prestižnom nagradom UEPS-a za odnos prema kupcima.

Povezana vest:  Obama zbija šale na račun Bekamovih reklama za donji veš

Kraj godine svakako su obeležlila dva značajna dogadjaja. Kao jedan od izvoznika u zemlje Skandinavije Luna je predstavljena i na manifestaciji „Dani Skandinavije“ u društvu kompanija kao što su Ikea i Telenor. Drugi događaj, svakako značajan za dalji razvoj Lune je nominacija za nagradu „Najbolje iz Srbije 2010“.

Zbog svega ovoga, u novu 2011. godinu Luna je hrabro zakoračila, uz podršku dragih kupaca, spremna na sve vaše želje. Nova kolekcija – proleće 2011, već je dostupna u Luna radnjama.

Povezana vest:  U borbi za očuvanje okeana, adidas najavljuje proizvode od recikliranih materijala

Posvećeni negovanju pravih vrednosti ovoga puta u periodu od 28. marta do 11. aprila 2011. godine za vas organizujemo druženje sa muzičkom grupom Neverne bebe u našim radnjama u Beogradu (Trg Nikole Pašića 1), Požarevcu (Tabačka čaršija 2), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26) i Čačku (Kosovski venac 2, TC Partizanka).

Nastojimo da izgledate i osećate se posebno i neponovljivo.