adidas

Aleksandra Perović u nesvakidašnjoj ulozi  u adidas radnji u Delta City-u

U petak 8. aprila 2011. godine u Delta City-u od 18 do 20 sati, u adidas monobrend radnji, ljubitelji brenda adidas imaće jedistvenu priliku da šopinguju uz pomoć popularne pevačice Aleksandre Perović, koja će se naći u nesvakidašnjoj ulozi prodavačice.  Bivša Suriver-ka, pomagaće kupcima da odaberu svoju omiljenu kombinaciju iz najnovije Clima Cool Ride kolekcije. Adidas je pripremio I specijalno inenađenje za kupce novog modela ClimaCool patika, popust od neverovatnih 50 odsto na celu adidas Clima kolekciju.

Povezana vest:  Džemfix poslastice iz kuhinje Viktora Savića

Pored toga što je izuzetno cool, ova kolekcija pruža mogućnost vežbanja i u najtoplijim uslovima jer je izrađena od materijala koji aktivno provodi toplotu i vlagu iz tela. Najatraktivniji deo kolekcije su ClimaCool Ride patike, koje imaju mogućnost ventilacije od 360 stepeni zahvaljujući kojoj pružaju neverovatnu udobnost i osećaj prijatnosti tokom trčanja.

Zelene, žute, pink, sive ili crne adidas clima cool patike – kako ćeš da izabereš?!  Aleksandra Perović će ti pomoći da se odlučiš. Svima koji žele da budu Cool Aleksandra će biti na raspolaganju i u subotu, u adidas monobrend radnji u tržnom centru Ušće, od 13 do 15 sati. 

Povezana vest:  "Pivski stomak" gori od gojaznosti