Održan prvi humanitrni Svetosavski bal

bal1Dom Vojske Srbije bio je u petak, 29. januara domaćin glamuroznog Svetosavskog bala, koji je po prvi put održan u organizaciji „Diva Donation“, na čelu sa Marijanom Mateus, Isidorom Bjelicom i Dragane Grnčarski. Bal je bio humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva od ulaznica (100 i 150 evra) idu za decu stradalih pilota Vojske Srbije i za decu bez roditeljskog staranja. 
Veče je otvorio Umetnicki ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ sa dečjim horom i himnom Svetog Save, a goste je pozdravio vladika Irinej. 
Bal je organizovan po uzoru na originalne svetosavske balove, a po evropskim standardima podrazumevao je i obavezan „dress code“ vrhunske elegancije. Među zvanicama su bili Duška Jovanić, Luna Lu, Lokica Stefanović, Velimir Bata Živojinović, Katarina Rebrača, ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac, Slavko Belslin, Dragana Del Monako, Biljana Ristić, Suzana Mančić, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić sa decom, Vesna Jugović, Zvonko Marković, Jelena i Žika iz grupe „Zana“Mile Dragić, Aca Lukas i Sonja Šašić, Goga Sekulić, Bojana Vujadinović… 
Svetosavski_BalRaskošno postavljeni stolovi, ukusna gala večera, tombola sa vrednim nagradama, živi nastup Nade Pavlović, Snežane Mišković Viktorije koja se pojavila sa crnom perikom, Zorane Pavić i Tamare Nikčević…prošao je bez dugo najavljivane zvezde večeri i bivšeg muža Marijane, Lotara Mateusa. On je, kako je najavljeno zakupio jedan sto, kako bi došao sa svojim prijateljima da pruži podršku Marijani, sa kojom se, kako se šuška, nedavno pomirio. Međutim, on je u poslednjem trenutku otkazao dolazak, jer se nalazi u Dubaiju sa nemačkom reprezentacijom, a direktnih letova za Beograd na dan bala nažalost nije bilo. 

Povezana vest:  HUMANITARNA AKCIJA "ČUTI I RAZUMETI 2020"