adidas_aleksandra_delta

Aleksandra Perović cool prodavačica u adidas radnji u Delta City-u

Sve ljubitelje adidas brenda koji su se danas zatekli u adidas monobrend radnji u Delta City-u, sačekalo je veliko iznenađenje. Na mestu prodavca našla se popularna pevačica Aleksandra Perović koja se odlično snašla u ovoj nesvakidašnjjoj ulozi. Bivša Surviver-ka, pomagala je kupcima da odaberu svoju cool kombinaciju iz najnovije Clima Cool Ride kolekcije. Pored toga što je izuzetno cool, Clima kolekcija pruža mogućnost vežbanja i u najtoplijim uslovima jer je izrađena od materijala koji aktivno provodi toplotu i vlagu iz tela.

Povezana vest:  OTVOREN RENOVIRANI TEMPO NA ADI

Najatraktivniji deo kolekcije su ClimaCool Ride patike, koje imaju mogućnost ventilacije od 360 stepeni zahvaljujući kojoj pružaju neverovatnu udobnost i osećaj prijatnosti tokom trčanja. Jedinstveni đon ClimaCool patike obezbeđuje punu fleksibilnost i slobodu kretanja zahvaljujući tehnologiji i mekoći sistema jastučića koji su postavljeni celom dužinom.

– ClimaCool kolekcija je veoma inspirativna i dopadljiva, idealna je  za sportske aktivnosti, ali i za šetnju po gradu. Privatno volim da nosim sporsku garderobu pa mi se adidas Clima Cool patike odlično uklapaju uz skoro svaku odevnu kombinaciju.– rekla je Aleksandra Perović.

Povezana vest:  Izložba rukotvorina u Beogradu

Clima Cool patike  kreirane su u pet veoma atraktivnih boja, tako da ljubitelji trčanja mogu da uživaju u rekreaciji u pink, intenzivno zelenoj, žutoj ili crvenoj boji najnovijeg modela adidas patika. Za sve one koji nisu mogli da se odluče za svoju boju, Aleksandra Perović se potrudila da im reši slatku dilemu. Aleksandrin izbor su ClimaCool patike u pink boji, jer, kako kaže, ova boja je vesela, ali i jaka i odlučna, što savršeno prati njen karakter.

Povezana vest:  Coca-cola praznični karavan posetio Niš

Svako ko je kupio novi model ClimaCool Ride adidas patika, dobio je popust od neverovatnih 50 posto na adidas Clima kolekciju.