Foto HANA JOVANOVIC JOCIC 1Peti „Mikser Design Food“ 15. septembra u Mikser Houseu

Peti „Mikser Design Food“ održaće se u nedelju, 15. septembra, u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46). Posetioce očekuje ponuda najboljih domaćih proizvođača vina, sireva, slatkiša, organske hrane, kao i restorani, škole kuvanja, dizajnirani kulinarski predmeti. U pratećem programu će biti zastupljene radionice za decu i odrasle, kuvanje uživo, kao i brojne degustacije. Ulaz na market, koji se odvija od 12 do 22 časa, je slobodan.
Ljubitelji kulinarstva se već sada mogu prijaviti za učešće u radionici „Ljubičasto“, koju vodi Nada Ličina iz oragnizacije „Na putu zdravlja“. Pripremaće se meni isključivo od ljubičastih namirnica: ljubičasti smoothie, hladna ljubičasta čorba, ljubičasti namaz i topla salata u istoj boji. Svi zainteresovani za učešće u radionici se mogu na prijaviti na: [email protected].
Svi zainteresovani gastronomi koji žele da budu deo „Mikser Design Food“ marketa mogu poslati prijavu na: [email protected]. Prijava treba da sadrži naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i e-mail, nekoliko fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda koji je izlagaču potreban uz naznaku da li postoji potreba za strujnom utičnicom. Kotizacija za učešće na „Mikser Design Food“-u je 4.000 dinara.

Povezana vest:  Novi poslovni kompleks na Novom Beogradu, ekskluzivni zastupnik za izdavanje je konsultantska kompanija Coreside Savills