miroslav ilicHALID BEŠLIĆ, MIROSLAV ILIĆ I ŽELJKO SAMARDŽIĆ U ZAPREŠIĆU NA RUJANFESTU 2013.

Regionalne muzičke zvezde stižu na Rujanfest! Šesto po redu izdanje najvećeg regionalnog gastro – zabavnog spektakla u deset će dana od 13. – 22. septembra 2013. na prostoru kod trgovačkog centra Westgate predstaviti najbolje od domaće i regionalne muzičke scene ali i vrhunske gastro ponude. Nakon prošlogodišnjeg koncerta za pamćenje na velikoj pozornici Rujanfesta Halid Bešlić se vraća! U četvrtak, 19. Septembra 2013. na Rujan pozornici zasviraće svoje najveće hitove ali i pesme s aktuelnog albuma Romanija koji je već stekao brojne obožavatelje u Hrvatskoj.
Osježenje velikog gastro -muzičkog spektakla dva su vrhunska pevača koja godinama svojim pesmama slamaju srca širom regiona. Željko Samardžić po prvi će puta stati pred publiku Rujanfesta u subotu 14. septembra 2013. na Rujan pozornici i zapevati Ja te volim više, Ljubavnici, Sve je moje tvoje te brojne druge hitove.
Još se jedan velikan narodne muzike pridružuje sjajnoj postavi ovogodišnjeg Rujanfesta. Miroslav Ilić predstaviće se u subotu 14. septembra 2013. na pozornici West a njegov dolazak oduševio je brojne fanove zagrebačke županije koji će zajedno s Miroslavom zapevati Najlepša si kad se smeješ, Pusti me da te volim, Tako mi nedostaješ.
Za sve posetioce i ove je godine omogućen besplatan prevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom celog dana za vreme trajanja festivala.
Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po jeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po ceni od 40 kn u sistemu Eventima ( www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Povezana vest:  Exit muzička konferencija od 7. do 10. jula