Darujem_dobijam_1

Akcija Corner Shop-a i Doma za invalide

Akcija pod nazivom „Darujem-Dobijam- naše malo za veliko dobro“, počinje sutra u lancu prodavnica Corner Shop. Svako ko u narednom periodu bude ostvario kupovinu veću od 500 odnosno 1000 dinara dobiće odgovarajuću nagradu.  Reč je o unikatnim i ručno radjenim predmetima – narukvicama, minđušama, ogrlicama, radjenih od poludragog kamenja, oslikanim majicama, magnetima i predmetima od keramike.

Povezana vest:  OSNOVNA ŠKOLA “DIMITRIJE TODOROVIĆ KAPLAR ” IZ KNJAŽEVCA OSVOJILA OPREMANJE UČIONICE

Nagradne predmete su izradili članovi kreativne radionice „Vredne ruke“, u kojoj rade osobe sa invaliditetom, smeštene u Dom za odrasla invalidna lica u Zemunu.  Za akciju „Darujem-Dobijam“, Corner Shop je naručio 6 hiljada predmeta od ovih talentovanih i kreativnih ljudi. Na taj način im je omogućeno da zarade novac neophodan za život, s obzirom da niko od njih nije zaposlen, a ujedno su dodatno motivisani da pobede svoju svakodnevnicu i osećaj odbačenosti zbog svog invaliditeta.

Povezana vest:  Severinina magija se sa bine prenosi i na nove Viber stikere

Darujem_dobijam_4Predsednik Udruženja stanara doma Željko Dimitrijević kaže da do sada radionica nije imala ovako velike porudžbine, a da je akcija veoma motivisala članove.

“Ovo je veliki podstrek, jer naši članovi po prvi put imaju mogućnost da rade i zarade novac. Veoma su srećni i rade svakodnevno da bi ispunili dogovorene količine i rokove isporuke”, naglašava Dimitrijević.

Povezana vest:  U Dečjem kulturnom centru za raspust besplatne kreativne radionice i programi

Svaki kupac može da dobije neograničen broj nagrada dok traje akcija.