Elena Mihajlovna Sučkova održala pokaznu radionicu „Majstorstvo u čokoladi“, na II Balkanskog Kulinarskog Kupa
U okviru II Balkanskog Kulinarskog Kupa, čiji je strateški partner kompanija Centroproizvod, u Impuls Hall-u Hotela Continental 11. aprila 2011. godine, nastupila je Elena Mihajlovna Sučkova.
Sučkova, ruski majstor poslastičarstva, održala je radionicu „Majstorstvo u čokoladi“ i ovom prilikom je pred publikom pravila čokoladne bombone sa ukusom kafe, mente i šumskog voća. Sastojci koje je koristila su: crna čokolada, slatka pavlaka, lešnik, badem i razni slatki prelivi. Na licu mesta posetioci su mogli da probaju njene polastice.
Inače, Elena je oduševljena boravkom u Beogradu i organizacijom II Balkanskog Kulinarskog Kupa.
Elena Mihajlovna Sučkova dobitnica je najviših priznanja i nagrada u oblasti poslastičarstva, tačnije u kategorijama: marcipan, čokolada, torte i deserti, član je međunarodne Asocijacije kuvara, jedan je od vodećih predavača u centru za kulinarske delatnosti “A.Korkunov” u Odincovskom rejonu Moskovske oblasti, autor je nekoliko knjiga, od kojih su posebno zanimljive: “Čokolada-uživanje u ukusu”, “Akademija domaćeg peciva”, “Velika knjiga torti i kolača” i dr.
Leave A Comment